close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Dak woningbeleggingen investeert in tijdelijk vastgoedHoe breed kan een dag gedragen worden denken wij wel eens. Nou het antwoord daarop is natuurlijk heel breed. Steeds meer bedrijven en stichtingen willen met ons samenwerken en dat maakt ons super trots. Onze nieuweste maatschappelijke partner is Dak Woningbeleggingen.

Dit bedrijf doet van alles in de vastgoed sector en dat is best wel interessant. Nu hebben zij besloten om een investering te doen in tijdelijk vastgoed wat enkel bestaat op de Imagine Multi Culti dag.

Zij hebben besloten een keuken te adopteren waardoor wij nog meer mogelijkheden hebben om de dag goed te organiseren. Hoe mooi is dat? Mede mogelijk gemaakt door Dak Woningbeleggingen.

Wij zijn natuurlijk apetrots op deze investering. Wij zullen in ieder geval zorgen voor een mooi bordje op de keuken. Wij hebben begrepen dat er een mooi spandoek komt waarmee Dak woningbeleggingen reclame kan maken voor zijn bedrijf.

Meer weten over Dak? Klik hier!


Tags: , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page