• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

De eerste flyer is gemaakt!


flyerDe flyer moet uitgedeeld worden, help je mee?

Zo leuk dat wij inmiddels de eerste flyer hebben ontworpen en dat hij klaar is. Vandaag ontvangen wij een hele berg van deze blaadjes en daar zijn wij heel erg blij mee. De aankomende weken is er namelijk veel te doen in en rondom Nieuwegein dus dan kunnen wij mooi werken aan naamsbekendheid.

Uiteraard zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers, vrienden, maatschappelijk partners en standhouders. Door het uitdelen van deze flyer hopen wij natuurlijk op veel aanmeldingen.

Wij kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken.

Vind je het leuk om samen met ons leuke evenementen te bezoeken? Wanneer je dan ook ondertussen hier en daar een flyer uit wil delen dan is het gelijk een win-win situatie.

Flyeren is een leuke bezigheid. De mensen die hem aanpakken zijn allemaal blij verrast en hebben vaak veel vragen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een praatje te maken. Een paar evenementen die wij binnenkort gaan bezoeken zijn:

Geen evenementen

Wij zouden het super tof vinden wanneer onze flyers zo veel als mogelijk worden uitgedeeld. Kom je ook helpen?? Via bovenstaande evenementen kan jij jezelf aanmelden.

Wat ons betreft, gaan we veel positieve herrie maken tijdens de komende evenementen. Doelstelling is zoveel als mogelijk mensen oproepen om samen het leven te vieren.

#imagineTags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page