• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

De geen water uitdaging!


water

Dan denk je overal aan gedacht te hebben en heb je nagenoeg alle kosten gedekt. Dan merk je dat zoals gewoonlijk niet alles goed kan gaan alleen is dat dan toch nog onverwacht. Natuurlijk hou je rekening met tegenvallers maar dit hadden wij nooit kunnen bedenken. Ons probleem is water…

Of beter gezegd, wij kwamen erachter dat ons probleem geen water was. Dat klinkt natuurlijk een beetje raar maar toch hebben wij sinds deze week dit probleem. Wij dachten, zoals iedereen dat doet dat wij gewoon een standpijp aan konden vragen bij de Vitens. Je weet wel, tijdelijk water waarmee ze adverteren alsof het overal voorradig is.

Helaas kregen wij in een email als antwoord dat net op de plek waar wij dat willen, ze helaas geen standpijp kunnen plaatsen. Er is dus voor ons geen mogelijkheid om op deze manier aan water te komen en dat is best wel problematisch.

Natuurlijk zijn er andere manieren zoals bijvoorbeeld het huren van water tanks of tank wagens. Echter dat is een kostenpost die aanzienlijk hoger zal liggen dan begroot. Die kostenpost is dus echt een uitdaging omdat wij al bezig waren aan de uiterste randen van onze financiële situatie.

Water is nodig op veel plekken van de Imagine Multi Culti dag.

WAter is voor de Imagine Multi Culti dag essentieel. Er staan namelijk 5 keukens op het terrein en die hebben redelijk wat water nodig. Daarnaast moet de horeca ook van water worden voorzien. Voor onze bezoekers is het ook wel prettig dat ze de beschikking hebben over dit natte goedje.

Dus, nu is het aan ons om dit op te lossen en dat is best wel lastig. Zomaar even een extra budget dat is niet voorhanden natuurlijk. Even meer dan 200 meter tuinslang aanleggen is ook niet handig. Links om of rechtsom moeten wij dus op zoek naar extra geld. Geld voor water en dat hadden wij natuurlijk nooit gedacht.

Willen jullie ons meehelpen om 1000 euro extra te vinden?

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die ons een extra steuntje in de rug willen bieden. Natuurlijk is dit een soort bedelen maar in dit geval is er ook sprake van overmacht.

Kunnen en willen jullie ons wellicht helpen? Dat kan op verschillende manieren en het zou ons enorm blij maken. Zonder water is de organisatie van deze dag nagenoeg onmogelijk. Hoe kunnen jullie ons helpen?

Word maatschappelijk partner van Stichting Imagine Multi Culti!

Word Vriend van Stichting Imagine Multi Culti

Adverteer op onze website!

Op een andere manier helpen? Of kan je als bedrijf zorgen dat het water er is? Stuur ons dan een mailtje via ons contactformulier!

Er zijn minimaal 5 tanks van 1000 liter nodig met allemaal afzonderlijk een pomp om druk op het water te zetten. Er zijn voldoende slangen en koppelingen nodig om dit water op de juiste plek te krijgen. Uiteraard is dit logistiek en financieel best wel een grote horde maar wij gaan ervan uit dat we dit op kunnen lossen.

Helpen jullie ons aan water? Dan zorgen wij voor een leuke dag!!


Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page