• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

De Imagine Multi Culti Markt
Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op verschillende manieren doen. Door het delen van eten, het genieten van muziek en door samen te genieten op een Multi culturele markt.

Dit jaar is de Imagine Multi Culti markt wederom georganiseerd. In een prachtige binnen locatie die van alle gemakken is voorzien. Een zacht achtergrond muziekje, verlichting, ruimschoots de ruimte en vooral geen problemen met eventueel nat weer.

Op de markt nodigen wij graag een grote diversiteit aan standhouders uit. Het liefst met veel verschillen in culturele achtergronden zodat er voor iedereen wat leuks te vinden is.

Denk aan kramen met producten, kramen met eten, kramen die diensten aanbieden, kramen van stichtingen en kramen met van alles en nog wat. Het is belangrijk dat onze standhouders snappen dat ze meeliften op het succes van de Imagine Multi Culti dag.

In 2018 was de markt nog buiten, in 2019 is deze binnen en dat is wel zo fijn. Een sfeeroverzicht van vorig jaar.

Onder de foto’s kan je een kraam reserveren.

Wil jij een kraam reserveren maak dan onderstaand je keuze!!Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page