• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

De keukens zijn weer compleet


compleetDat was even schrikken de afgelopen week. Van 1 keuken teveel kwamen we ineens met 1 keuken te weinig te zitten. De keukens waren niet meer compleet en dat was voor ons best wel een heftig dingetje.

Want, waar haal je zomaar vrijwilligers vandaan die een leuk thema hebben om te koken en dat ook kunnen doen op 7 september. Toch, zijn wij blij te melden dat de keukens weer compleet zijn.

Hiervoor zijn wij Ellen en Rob enorm dankbaar. Zij zagen een kans en dachten een brutaal mens heeft de halve wereld. In hun geval kregen ze de hele wereld en dat is super tof. Omdat zij gewoon brutaal aan iemand vroegen of die persoon ons uit de brand kon helpen kregen zij een positief antwoord.

De keuken gaat het Griekse thema krijgen. Toen Ellen en Rob een mixed grill bestelden bij de Griek die bij het Makado centrum staat, hebben zij gezorgd voor een oplossing.

De Griekse keuken maakt onze 5 keukens compleet.

Door simpel aan die Griek te vragen of hij het leuk zou vinden ons te helpen maakten zij de keukens weer compleet. De man was super enthousiast, belde gelijk naar zijn vrouw en had allemaal heerlijke ideeën.

Vrijdag zitten we om de tafel om het menu te bespreken dus de invulling komt binnenkort online. Nog even geduld dus voor iedere lekkerbek die op onze site komt kijken. Omdat we natuurlijk Halal koken moeten er bij de Griek wat recepten veranderd worden en dat heeft wat tijd nodig.

Dus, deze editie van de Imagine Multi Culti dag hebben wij een Surinaamse keuken, een Egyptische keuken, een Marokkaanse keuken, een Nederlandse keuken en een Griekse keuken.

Komen jullie ook eten?? Bestel dan snel je kaartjes online want op = op. Klik hier om dat te doen. Toegang kost 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis. en mensen met de Nieuwegein pas mogen voor half geld. Het eten is bij deze prijs inbegrepen.

#Imagine


Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page