• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

De website is traag helaas


traag

Dames en heren, velen van jullie zal het wel opgevallen zijn. Helaas hebben wij te maken met een website die traag is. Wij snappen dat dit lastig is omdat iedereen natuurlijk snel wil kijken hoe leuk de Imagine Multi Culti dag gaat worden.

Echter wij kunnen daar tot 7 september niets aan veranderen. Simpelweg omdat de know how er niet is en wij dus gewoon met lede ogen moeten toezien dat de website traag is.

Dit is ontstaan omdat wij als een stel amateurs vonden dat wij publiekelijk moesten maken wat wij aan het organiseren zijn. Dit willen wij natuurlijk presenteren aan zoveel als mogelijk mensen. Dit omdat we vrijwilligers zoeken, standhouders, artiesten en uiteraard ook bezoekers.

We hebben daardoor onze server volledig vol gezet met mooie plaatsjes, filmpjes en van alles en nog wat. Scriptje hier, plugin daar en uiteindelijk het gevolg de website is traag.

Geen idee, hoe we dat nu nog op kunnen lossen. Dus, we verzoeken iedereen om ietsje meer geduld te hebben bij het bezoeken van de website. Alles doet het, maar soms duurt het laden wat langer. Dat komt door alle mooie informatie die geladen moet worden.

We hebben gezocht naar iemand die ons kon helpen daarmee, maar helaas waren daar zulke prijzen mee gemoeid dat wij vonden dat dit niet uit subsidie geld en sponsor geld betaald mocht worden. Voor ons gevoel konden wij dit niet verantwoorden naar onze bezoekers en hebben dus bewust de keuze genomen de website dan maar langzaam te laten zijn.

Dus, neem de tijd, lees alles rustig door en onze welgemeende excuses wanneer er irritatie ontstaat. We kunnen het alleen niet veranderen momenteel omdat wij veel te druk zijn met de laatste puntjes op de I zetten.

Einde dienstmededeling! #Imagine


Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page