• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

DJ pump up the partyAls DJ zie je graag dat mensen de voetjes van de vloer gaan doen. Daarom is de Imagine Multi Culti dag de ideale plek om jouw ultieme set te komen draaien.

Wij willen graag in contact komen met DJ’s die een fijne set aan muziek willen laten horen. Dit mag natuurlijk popmuziek zijn maar kan ook housemuziek zijn.

Het liefst DJ’s uit verschillende culturen. Hierdoor kunnen we ook luisteren naar muziek uit andere landen. Dit maakt de Imagine Multi Culti dag compleet.

Een DJ is eigenlijk een soort van dirigent die het bezoek helpt om samen het leven te vieren. Als DJ voel je goed aan wat het publiek beweegt en kan daar handig op in spelen.

De bezoekers van de Imagine Multi Culti dag staan bol van diversiteit aan cultuur. Zij, zoeken tijdens deze dag manieren om met elkaar in verbinding te komen om zodoende langdurige contacten op te bouwen.

Uiteraard is het daarom belangrijk dat jij als DJ het verbindende stukje, namelijk jouw muziek ten gehore bent. Wij zien het al helemaal voor ons dat onze bezoekers met de voetjes van de grond gaan op onze dansvloer.

Laat je even weten wat voor spullen je eventueel nodig hebt. Meestal nemen DJ’s hun eigen spullen mee maar je weet maar nooit. Wij hopen jou als DJ in ieder geval te zien op 7 september.

Vul snel onderstaand formulier in zodat we contact met je op kunnen nemen. Graag een geluidsopname of YouTube meesturen zodat wij van te voren al een klein feestje kunnen bouwen.


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page