• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Een boom vol verbinding


boomTijdens onze Imagine Multi Cultidag, zullen we op zoek gaan naar verbinding. Niet alleen tijdens de dag zelf, maar ook voor de tijd daarna. Verbindingen die kunnen zorgen voor een samenleving, waarin we elkaar vaker kunnen vinden en zien!

Want natuurlijk is het heel mooi om tijdens deze dag in verbinding te zijn met andere mensen, andere culturen en andere keukens. Maar wat is er mooier om gezamenlijk iets op te zetten, wat zorg draagt voor een langdurige samenwerking, waarin we elkaar regelmatig gaan ontmoeten? Waarin we misschien samen eten? Samen feest vieren?
Maar ook waar we samen onze kwaliteiten delen. Want kwaliteiten hebben we allemaal!

Ongeacht onze afkomst, onze woonplaats, onze opleiding en ons geloof.

Kwaliteiten om regelmatig samen een leuke knutselmiddag te organiseren, of om samen muziek te maken, te dansen of lekker eten te koken. Dat zijn natuurlijk maar een paar kleine voorbeelden. Wij geloven in het delen van onze kwaliteiten en dat daardoor de verbinding alleen maar sterker zal worden. Ook voor de gemeente is het goed om te zien dat we verder denken, dan alleen een mooie dag in september. Een dag waarop we het leven vieren en genieten van lekker eten, mooie muziek en een uitgebreid programma vol mooie activiteiten.

Om deze kwaliteiten, activiteiten, ideeën en tips samen te brengen, zullen we op 7 september een mooie boom planten. De boom vol verbinding. Of eigenlijk de boom van verbinding, en zal hij aan het eind van de dag vol verbindingen hangen!


Stel je voor, jij hebt een leuke locatie beschikbaar, waar je graag wat meer initiatieven zou willen laten plaatsvinden, dan hang je daarvan een korte beschrijving in de boom, met daarop je contactgegevens. Iemand die dan graag een cursus, training of bijeenkomst zou willen organiseren, kan dan contact met je opnemen.

Samenwerken aan een hechtere maatschappij.

Je vindt het leuk om met een kleine groep mensen regelmatig samen te eten, hang een kaartje op, met je oproep en wie weet wat voor moois hier uit voorkomt.

Maar ook als je handig bent in iets en mensen daar graag in zou willen helpen, of les zou willen geven, uitleg wilt geven, noem maar op, ook die mensen hebben we nodig.

Een boom vol mooie initiatieven, krachtige mensen, die gaan zorgen voor nog meer verbinding dan die we al hebben tijdens onze Multi Culti dag.

Doen jullie mee? Want we hopen natuurlijk op een boom die bomvol mooie bladeren zit aan het eind van onze dag. Ook wij gaan uiteraard iets doen naderhand met de oproepen die geplaatst zijn. En wie weet hoeveel moois we kunnen creëren vanuit dit alles.

Heb jij een boom gerelateerde vraag of een leuk idee?

En mocht je een leuk idee hebben om deze boom vorm te geven, of zaken mist die er ook in zouden moeten hangen, laat je het ons dan even weten?


Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page