• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Een T-shirt voor de vrijwilligers


 Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee?

Tijdens de organisatie van de Imagine Multi Culti dag komt er veel op ons af als beginnende organisatie. Ook omdat we nu een uitgebreid voor programma hebben en een na programma. We doen ons best om overal aan te denken en dat gaat ons best wel goed af.

We hebben alleen over 1 ding niet goed nagedacht. We zijn vergeten dat wij ook T-shirts moesten opnemen in onze begroting. T-shirts voor de vrijwilligers en eventueel voor de verkoop als collectors item.

Door de T-shirts zijn vrijwilligers goed te onderscheiden van de bezoekers.

Daarom hebben wij bedacht dat het leuk is om jaarlijks een ander soort T-shirt te willen hebben. Echter, zoeken wij nu naar een sponsor / maatschappelijk partner die dit voor ons mogelijk wil maken. Uiteraard mag dan jouw bedrijf/stichting/naam of wat dan ook op het shirt verschijnen.

We hebben minimaal 100 shirts nodig en dan ook in verschillende maten zoals small, medium, large en extra large. Het liefst willen wij witte T-shirts waarop dan ons logo gedrukt word.

Het logo op de shirts is al bekend!

Dit logo hebben we ook in grotere formaten.

Voor de rest, mag degene die het de shirts voor ons wil faciliteren in overleg met ons kijken hoe dit shirt verder te bedrukken. Wanneer wij meer dan 100 shirts hebben dan is dat ook super gaaf. Wij verkopen dan de shirts aan onze bezoekers zodat zij een aandenken hebben aan de Imagine Multi Culti Dag 2019.

Volgend jaar, kijken we dan weer naar een ander ontwerp maar kan uiteraard nog steeds van dezelfde sponsor komen. Ken jij iemand of ben jij iemand die dit voor ons kan en wil realiseren? Neem dan snel contact met ons op. Wij zouden het super tof vinden wanneer die T-shirts geregeld worden. Daarbij vinden wij het ook superleuk om te werken aan de naamsbekendheid van de sponsor die dit mogelijk maakt voor ons.


Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page