• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Egyptisch lekkerWij zijn er supertrots op dat onze Egyptische keuken tovenares van vorig jaar dit jaar ook weer terug komt. Vorig jaar maakte deze dame samen met wat vrijwilligers deze keuken tot een succes.

Ondanks dat alles tegen zat zoals een oven die uitviel en eten wat mislukte presteerden zij het om toch een geweldig menu te presenteren. Creatief als deze kokkin was liet zij zich door deze tegenslagen niet uit de weg slaan en bedacht direct een nieuw menu met de ingrediënten die in de koelkast lagen.

Het werd Egyptische kebab, een vegetarisch rijst gerecht en een heerlijke lekkernij gemaakt van deeg. Pure improvisatie omdat alles tegenzat. Toen de kebab op de bbq kwam te liggen rook het hele terrein ineens veel meer Egyptisch en het water liep in onze mond.

Kebab bakken uit de Egyptische keuken.

Wat deze kokkin dit jaar gaat koken weten wij nu nog niet. Wij weten wel dat het wederom lekker zal zijn. Deze kokkin houdt zichzelf veel bezig met koken en zorgen dat haar gasten heerlijk kunnen eten.

De Egyptische keuken staat borg voor enorm Egyptisch lekker eten.

De aankomende maanden zal duidelijk worden welk Egyptisch menu wij kunnen presenteren. Kom dus nog een keertje kijken om te ontdekken welke keukengeheimen wij gaan presenteren op de Imagine Multi Culti dag.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger ook mee te helpen in 1 van onze keukens dan ben je van harte welkom. Vul aub onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Bezoek je liever eerst 1 van onze vrijwilligersavonden dan kan dat ook. Bezoek hiervoor onze Agenda!

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page