close

De Imagine Multi Culti dag 2019
Wanneer: 7 september 2019 - 12:00 - 23:59
Ticketprijs: € 5,00 (kinderen tot 12 jaar gratis)
Waar: Galecopperzoom 1 , Nieuwegein
Hoelang nog:139 dagen of 3350 uur.
In de online voorverkoop: Krijg je per gekocht kaartje een gratis consumptiebon!!

Ook in 2019 gaan wij met zijn allen het leven vieren. 7 september 2019 is de dag dat dit gaat gebeuren. De dag waar cultuur juist wel belangrijk is en wij met zijn alle trots mogen zijn op de onderlinge verschillen.

Uiteindelijk zijn wij als mens ook uniek dus er is niets om ons voor te schamen. Deze dag, wordt georganiseerd om meer verbinding te krijgen tussen mensen onderling. De dag staat bol van verschillende culturen zodat we kunnen zien hoe mooi dit alles is.

Er zullen artiesten met verschillende culturele achtergronden optreden op 2 podia. Er is een Multi Culturele markt (binnen) om lekker rond te neuzen. Voor de kinderen is er een leuk en uitgebreid kinderprogramma. Uiteraard, staan er op het terrein weer 5 keukens waar de hele dag voor onze bezoekers gekookt zal worden. Tegen etenstijd verzoeken wij onze bezoekers om lekker aan te schuiven en te genieten van het heerlijke eten wat gemaakt is. Marokkaans, Egyptisch, Nederlands, en.. en … en… dat is nog een verrassing.

Het eten, de optredens, de markt en het kinderprogramma zijn bij de prijs in begrepen. Voor de  Horeca betaal je wel wat bij. Dit doen we doormiddel van consumptiebonnen.

Bestel online je kaartje. Vol = vol !!

Wanneer u online uw kaartje boekt is het eerste drankje van ons!!
Vul onderstaand formulier in voor het bestellen van uw toegangsbewijzen!!

Keep this field blank:Achter naam*:

Vereist veld
Voor naam*:

Vereist veld
E-Mail*:

Vereist veld
Telefoon nummer*:

Vereist veld
Tikkie betaling::
Plaatsen*:
Opmerking:

Voor routebeschrijving vul je adres in