• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Het laatste nieuws over de keukens


keukensHet organiseren van de Imagine Multi Culti dag is een mooi proces. Echter gaat het proces wel over bergen en dalen. Soms kom je op een punt dat je denkt, hoe moet dit nu goed komen… maar uiteindelijk lossen die problemen zichzelf op. Zo ging het ook met het invullen van onze keukens.

De laatste weken begonnen wij ons zorgen te maken omdat we niet goed wisten hoe wij thema’s konden verbinden aan onze keukens. Het leek er op dat niemand interesse had en dat was ietwat lastig. Echter ineens in 2 weken gebeurde er zo ongelofelijk veel dat wij er nog beduusd van zijn.

In onze ijver om de keukens te regelen hebben wij natuurlijk veel gesprekken gevoerd. Het enthousiasme was zo groot dat wij even onze eigen richtlijnen uit het oog verloren. Ineens hadden wij niet 1 keuken, 2 keukens, 3 keukens, 4 keukens of 5 keukens. Nee, we hebben nu zelfs de beschikking over 6 keukens.

1 keuken teveel volgens onze planning maar dat vinden wij eigenlijk ook wel weer een uitdaging. Dit jaar hebben wij dus zes keukens op de Imagine Multi Culti dag en wij beloven onze bezoekers om hen mee te nemen met een culinaire reis over de hele wereld.

Wij bieden op 7 september 2019 de volgende keukens die lekker koken voor u.

De Marokkaanse keuken, de Egyptische keuken, de Nederlandse keuken, de Indiaas Pakistaanse keuken, de Surinaamse keuken en de Iraanse keuken. Als dat geen culturele diversiteit uitstraalt dan weten wij het ook niet meer.

Deze keukens staan verspreid op het terrein en tijdens de Imagine Multi Culti dag zal er lekker gekookt worden. Om 1800 uur is het etenstijd en nodigen wij al onze bezoekers uit om gezellig een hapje te komen eten. Dit eten is bij de toegangsprijs van 5 euro inbegrepen.

Wat we precies gaan eten dat verklappen we nog niet. De aankomende weken zullen wij het menu in elkaar draaien en wanneer we precies weten hoe dat eruit gaat zien… zullen wij dat op de website zetten.

Wel kunnen wij zeggen dat wij nog handjes nodig hebben in de keukens. Kijk snel in onze agenda voor een vrijwilligers avond of meld je direct aan via onze vrijwilligerspagina.

Wij zijn helemaal blij en wij hebben nu al trek in al dat lekkere eten. Wat ons betreft komen jullie massaal mee eten op 7 september. Wil je zeker weten dat er plek is, koop dan nu je kaartje alvast in de voorverkoop.

Klik hier om kaartje te kopen!

 


Tags: , , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page