• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Het terrein van de IMCDOver de keuze van ons terrein van de Imagine Multi Culti dag in 2019

Dit jaar zal onze Imagine Multi Cultidag plaatsvinden op een ander terrein dan afgelopen jaar. Hiertoe hebben we besloten omdat er vorig jaar toch wat klachten waren van mensen die moeilijk ter been zijn of gebonden zijn aan een rolstoel of scootmobiel.

Daarnaast viel het ons ook op, dat te grote afstanden tussen de podia, de keukens en de markt er voor zorgde, dat veel dingen gemist werden door onze bezoekers. Dat is nooit onze opzet geweest, vandaar dus ook dat we dit jaar de keuze hebben gemaakt voor een kleiner, maar zeker ook beter toegankelijk terrein, waar we makkelijker de verbinding kunnen vinden en voelen!

De IMCD zal plaatsvinden bij de Stichting Petanque Nieuwegein Nederland, kortweg SPNN. Zij zitten tegenover het terrein waar we vorig jaar zaten en ook toen hadden we daar wat springkussens staan en een deel van ons kinderprogramma.

Het grote voordeel van dit terrein is dat het verhard is en dat er een hele overdekte loods staat waar we naar toe kunnen uitwijken met slecht weer. De markt kan er droog staan en het terrein is te belopen en overzichtelijk.

Een ruime hal en een mooi buitenterrein zorgen voor alle ruimte die we nodig hebben dit jaar, maar zeker ook de ruimte voor de groei die we graag willen gaan door maken in de komende 5 jaar naar zo’n 10.000 bezoekers. SPNN heeft dan ook de intentie uitgesproken dat ze de komende vijf jaar graag met ons in zee gaan en zich graag aan ons willen verbinden!

Wat heeft dit terrein wat het voor ons extra gunstig maakt?

We hebben hier de mogelijkheid gebruik te maken van de al aanwezige sanitaire voorzieningen, de keuken en de horeca. Een gezellige ruimte aan de bar en een plek waar alles qua veiligheid al geregeld is. Te denken valt aan een AED en een ontruimingsplan.

Ook voor de beveiliging en de EHBO hebben we daar een mooie vaste plek waar ze alles kunnen opslaan en waar ze hun werk kunnen doen.
Het terrein is omheind met hekken, dus goed controleerbaar voor ons als organisatie.

Ook voor mensen die slecht ter been zijn, in een rolstoel of een scootmobiel zitten, is het terrein goed te bezoeken.

De samenwerking met SPNN biedt ons veel voordelen. Een gezellige en hardwerkende groep mensen, die ons van het begin af aan al hebben gesteund in onze organisatie. Zowel in de aanloop er naar toe, als tijdens de dag zelf vorig jaar.

Dat maakt dat we vol vertrouwen uit kijken naar 7 september dit jaar en natuurlijk ook naar de volgende jaren.

Dit terrein, deze plek, maakt dat onze dag nog mooier en waardevoller kan worden dan het al was. Met ruimte voor groei en ontwikkeling!

Zijn er ook andere dingen te doen bij de SPNN naast de Imagine Multi Cultidag?

Jazeker zijn er ook andere zaken te doen op de Galecopperzoom 1!

We zijn van plan in aanloop naar onze IMCD daar onze vrijwilligersavonden te organiseren, met een hapje en een drankje en een leuke invulling voor al onze vrijwiligers.

Op 6 april vindt er weer een zang en dansavond plaats, met de mogelijkheid tot het meezingen met de karaokeset en lekker los te gaan op de dansvloer. Entree is gratis.

Ook zijn er regelmatig dingen te doen als een bingo, klaverjaswedstrijden en natuurlijk niet te vergeten de jeu de boules competitie die daar plaatsvindt, met zowel nationale als internationale teams.

En op 9 juni dit jaar zal de tweede Ibizafair plaatsvinden, georganiseerd door Galecop Sociaal. Vorig jaar was dit een groot succes, mede door het heerlijke weer, de geweldige DJ en de springkussens. Ook is er een markt en diverse kinderactiviteiten.

Je ziet het, er zijn voldoende dingen te doen daar. Ook gewoon een praatje maken of een vergadering beleggen op de plek van de SPNN is mogelijk.

Hopelijk zijn al onze bezoekers blij met de keuze die we hebben gemaakt! Wij hebben er heel veel vertrouwen in en we hopen dat we ons goede gevoel uiteindelijk samen met jullie kunnen delen!

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page