• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Horeca
Tijdens de Imagine Multi Culti dag zijn er 3 verschillende horeca punten op het terrein. Binnen in de hal waardoor mensen die de markt bezoeken makkelijk wat kunnen drinken. Buiten bij de beide podia komen ook 2 horeca punten.

De horeca is de plek waar onze bezoekers elkaar ontmoeten.

Onze horeca heeft dus vrijwilligers nodig die het leuk vinden om onze bezoekers een drankje te serveren. Van frisdrank tot wijn en van koffie tot thee.

Wij schenken ons drinken in biologisch afbreekbare bekers en kopjes. Deze kunnen gewoon in de kliko gegooid worden waardoor wij niet om hoeven te kijken naar de afwas.

Als horeca topper ben je wel een spil waar veel om draait tijdens de Imagine Multi Culti dag. Wij zoeken klant vriendelijke mensen die het ook gezellig vinden om een praatje te houden en af en toe een kwinkslag uit te delen. Met een beetje humor en wat inzet kunnen zelfs de drukste momenten zo weggewerkt worden.

Ook als je geen ervaring hebt ben je van harte welkom. Drinken inschenken kan iedereen en wanneer je nog nooit getapt hebt dan kunnen we je dat natuurlijk gewoon leren.

De horeca vrijwilliger zorgt goed voor de bezoekers.

Als vrijwilliger zorg je niet alleen voor de drankjes. Je helpt mee opletten dat mensen onder de 18 ook echt geen alcohol krijgen. Ook help je mee opletten dat mensen niet te dronken worden. Dit is namelijk niet de bedoeling van de Imagine Multi Culti dag. Wanneer iemand iets te veel op heeft, dan biedt je die persoon een overheerlijk bakkie koffie aan.

Wil jij als horeca vrijwilliger deel zijn van de Imagine Multi Culti dag dan ben je meer dan welkom. Vul aub onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Wil je eerst liever een vrijwilligersavond bezoeken dan kan dat ook. Bezoek hiervoor snel onze Agenda!

 


Tags: , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page