• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Hulp AlgemeenWanneer je niet zo goed weet wat je zou willen doen maar wel gewoon mee wil helpen dan ben je ook gewoon welkom. Buiten de vrijwilligers die wij zoeken hebben we ook allemaal klusjes tussendoor. De hand en span diensten waar niemand aan heeft gedacht.

Je kan dus tijdens de organisatie of tijdens de dag ingezet worden op plekken waar je broodnodig bent. Dit heeft als voordeel dat je waarschijnlijk gevarieerd werk doet en ieder uur anders kan zijn.

Even snel zorgen dat overal bestek neergelegd word want dat waren we vergeten. Als techneut even kijken waarom de oven niet goed aangaat en dan gewoon de stekker erin steken. Snel zorgen dat er een kassa neergezet word omdat het te druk is.

Als hulp algemeen ben jij een vliegende keeper die zorgt dat alles goed blijft lopen.

Hou jij dus van afwisseling en vind je het leuk om meerdere dingen te ondersteunen dan ben je als vrijwilliger hulp algemeen van harte welkom. Zelfs jezelf onder de gasten mengen is een taak die nog ingevuld moet worden alleen ben je dan meer een gastheer / gastvrouw.

Wil je ons helpen? Vul dan snel onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Wil je eerst een vrijwilligersavond bezoeken dan kan dat natuurlijk ook. Bezoek hiervoor onze agenda!

Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page