• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more

Imagine Multi Culti Programma
Op dit moment is het nog te vroeg maar hier verschijnt in de aankomende maanden het officiële programma. Tijdens de Imagine Multi Culti dag zal er op 2 podia de gehele dag opgetreden worden door verschillende artiesten.

Dit kunnen enkel zangers zijn, bandjes, dansgroepen, theater groepen en alles wat daar tussen in zit. Wij doen er alles aan om voor onze bezoekers een zo’n uitgebreid als mogelijk programma te realiseren.

Uiteraard kunnen we daar alle hulp bij gebruiken dus verzoeken wij onze bezoekers vriendelijk om onze oproepjes zo veel als mogelijk te delen. Hou dit blog in de gaten om te kijken hoe de officiële indeling gaat worden.

Vorig jaar was ons programma een algeheel succes. Mensen hebben genoten van de artiesten. De artiesten hebben aangegeven het optreden op de Imagine Multi culti dag erg leuk te vinden.

Het programma van 2018 had een diversiteit aan artiesten. Bekijk een selectie van de foto’s

Wil jij jezelf aanmelden als artiest, dansgroep, volksdansgroep of theatergezelschap om in ons programma te komen ? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page