• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

KinderprogrammaKinderen vinden het vaak helemaal niet zo leuk om te genieten van hetgeen de ouders ondernemen. Voor een podium staan en naar artiesten kijken is voor de volwassenen leuk maar kinderen hebben dan toch vaak behoefte aan andere uitdagingen. Er is dus behoefte aan een kinderprogramma.

Om de Imagine Multi Culti dag zo leuk als mogelijk te houden voor de kinderen bieden wij een speciaal kinderprogramma aan. Hierdoor hebben papa en mama de handen een beetje vrij en kan iedereen op zijn/haar niveau toch genieten van het vieren van het leven.

Een kinderprogramma zorgt ervoor dat ouders en kinderen op eigen niveau kunnen genieten.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om zichzelf bezig te houden met het kinderprogramma. Een deel van dit programma zal zich binnen afspelen zodat het lekker droog en warm blijft. Binnen gaan we knutselen, schminken, muziek instrumenten maken, ijsjes eten, suikerspinnen maken en nog veel meer.

Buiten, gaan we genieten van springkussens natuurlijk en andere bezigheden. Hier kunnen de kinderen hun energie goed kwijt en kunnen ze heerlijk ravotten.

Uiteraard vraagt dit wel wat verantwoording van onze vrijwilligers maar het werken met kinderen is gewoon superleuk. Het zorgt ook bij de vrijwilligers voor veel plezier en wie weet kunnen ze die dag ook weer een beetje kind zijn.

Uiteraard mogen vrijwilligers tussendoor ook genieten van de rest van het programma. Wanneer we voldoende mensen hebben dan kunnen we mooi afwisselen. Hierdoor kan je toch even kijken bij een leuke artiest of over onze Multi culti markt heen dwalen.

Het kinderprogramma zoekt vrijwilligers, is het iets voor jou?

Wil jij ons meehelpen als vrijwilliger op de Imagine Multi Culti dag bij het kinderprogramma? Vul dan snel onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Wil je liever eerst een vrijwilligersavond bezoeken kijk dan snel in onze agenda!


Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page