• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Kleding verkopenU heeft een mooie kleding lijn die u graag aan een zo divers mogelijk publiek wil verkopen. T-shirts, rokjes, jurken, spijkerbroeken, jassen en nog veel meer. Het maakt niet uit waar ze vandaan komen of welke cultuur u wilt bereiken.

De Imagine Multi culti markt is ingericht op bezoekers met een zo divers mogelijke cultuur achtergrond. Hierdoor is het voor onze bezoekers leuk om lekker te kunnen neuzen in verschillende kledingrekken om te kijken of ze precies dat kledingstuk kunnen vinden wat bij hen past.

Voor u is het fijn te weten dat de markt in een binnenhal georganiseerd word. Weer of geen weer u staat lekker droog in een zeer ruime binnen hal voorzien van alle gemakken. Lekkere achtergrond muziek, veel ruimte en vooral veel gezellige bezoekers.

Het is ook toegestaan om 2e hands kleding aan te bieden of een weggeef kraam voor kleding in te richten. Deze kleding dient dan wel schoon te zijn en nog in behoorlijke staat.

De kraam is 1 x 2 meter. Het staat u vrij om banners te plaatsen en een bijzet tafel of rek te plaatsen. Mocht de kraam te klein zijn neem dan gewoon even contact met ons op dan kunnen we vast en zeker passende afspraken maken.

De kosten bedragen 35 euro voor een kraam. Voor elektriciteit rekenen we 5 euro.

De Imagine Multi Culti dag begint op 7 september om 12.00 uur. Onze standhouders mogen vanaf 9.00 uur hun spullen komen brengen en de kraam inrichten. Je kan heel dichtbij de kraam komen met de auto maar helaas kan je net niet naast de kraam parkeren. Er zal dus een meter of 20 gelopen moeten worden omdat de markt binnen is. Het terrein is goed begaanbaar.

Boek snel je kraam door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op.

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page