• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Marketing
Er gaat heel veel tijd zitten in het krijgen van bekendheid en ons gewenst aantal bezoekers. Mensen moeten weten wat de Imagine Multi Culti dag is, wanneer deze plaatsvind en wat er allemaal geboden word.

Hierdoor moeten we veel werk doen op onze website. We moeten onze facebookpagina regelmatig updaten en ook onze andere social media. We moeten evenementen bezoeken, flyers ontwerpen en vooral veel ons gezicht laten zien.

Daarnaast moeten we zoeken naar partijen die hun naam aan ons willen verbinden, bij ons willen adverteren of ons willen sponsoren met producten.

Marketing en bekendheid zijn belangrijke zaken in de organisatie.

Deze werkzaamheden vinden plaats vanaf nu tot bij de Imagine Multi Culti dag. Graag willen wij een team van gemotiveerde vrijwilligers samenstellen om dit samen te gaan doen. Waarschijnlijk weet iedereen weer een andere manier om in de schijnwerperrs te komen staan. Het zou leuk zijn wanneer binnenkort niemand meer om de Imagine Multi Culti dag heen kan.


Ben jij de marketingpersoon die ons goed op de kaart weet te zetten?
Vind jij het leuk om in een gemotiveerd team te werken om onze doelen te bereiken?

Dan ben je bij ons van harte welkom. Vul aub onderstaand formulier volledig in. Wij kunnen dan contact met je op nemen om zo snel mogelijk een keertje af te spreken. Wil je liever eerst een vrijwilligersavond bezoeken dan is dat uiteraard ook mogelijk. Kijk voor de eerstvolgende avond even in onze Agenda!


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page