• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Marokkaans eten


 De kokkin van de Marokkaanse keuken heeft nu al aangegeven dit jaar weer te willen koken op de Imagine Multi Culti dag. Zij was zo enthousiast dat zij zich afvroeg of het evenement niet 2 dagen kon duren in plaats van 1 dag. Helaas moesten wij haar daarin teleurstellen maar wij zijn wel superblij dat ze wederom komt koken.

Wij herinneren ons de overheerlijke verse lam met couscous en 7 verschillende groentes nog erg goed. Traditioneel gekookt en ongelofelijk lekker. Wat ons betreft eten wij dat dit jaar weer.

De kokkin kookt traditioneel Marokkaans en neemt haar eigen kruiden mee. De kruiden die zij gebruikt zijn vers gemalen in Marokko waardoor het ook echt authentiek smaak. Overheerlijk dus, maar dat moet je geproefd hebben.

Amal houdt van koken en wil graag dat jullie het eten uit de Marokkaanse keuken komen proeven.

De aankomende maanden gaan we afspraken maken over het menu van 2019. Daar komen wij natuurlijk nog op terug en laten dat onze bezoekers weten.

De Marokkaanse keuken bevat veel groentes en overheerlijke kruiden.

Wij zijn benieuwd wat onze Marokkaanse kokkin voor ons in petto gaat hebben. Al zijn wij ook blij met hetzelfde menu als vorig jaar. Kom dus nog eens terug om het menu van dit jaar te bekijken. Zodra wij meer weten zullen wij dat hier posten.

Wij zoeken nog vrijwilligers die mee willen helpen in onze keukens. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page