• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Met spoed gezocht horeca toppers


horeca toppers


Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers gezocht!!

Met nog 10 dagen te gaan komen wij ineens gigantisch klem te zitten. Helaas zijn een paar partijen hun zakelijke afspraken niet nagekomen waardoor wij ineens een grote groep vrijwilligers tekort komen. Doordat deze partijen hun afspraak niet willen/kunnen nakomen zijn wij per direct op zoek naar een paar horeca toppers. Wij balen hier enorm van want wij beseffen dat het nog maar heel kort duurt. Eigenlijk zitten wij met de handen in het haar.

Op het buiten terrein hebben wij 2 horeca punten. Vanuit deze punten wordt aan onze bezoekers frisdrank, wijn en bier geschonken. Uiteraard komen die drankjes niet vanzelf in het glas en moeten de consumptiebonnen begeleid worden naar een opvang bak.

De Horeca Toppers zijn super belangrijk voor de Imagine Multi Culti dag

Vind jij het leuk om biertjes te tappen, speciaal biertjes van Brouwerij Jovius in te schenken, wijntjes uit te delen en frisdrank uit te serveren dan hebben wij je nodig.

De horecapunten zijn open van 11 uur in de ochtend tot iets na 2300 uur in de avond. We hebben van 11 uur tot 13.30 een kleine bezetting bij 1 van de punten en ook van 16.30 tot 23.00 uur een kleine bezetting bij 1 van de punten.

We zoeken dus echt nog voor de gehele dag mensen die ons uit de brand willen helpen. De beloning is een leuk t-shirt en mensen mogen gratis mee eten met het heerlijke eten uit de Imagine Multi Culti keukens.

Vind jij het leuk om ons vrijwilligers team te komen versterken vul dan snel onderstaand formulier in. Onze dank zal enorm groot zijn want zonder horeca toppers zal de Imagine Multi Culti dag niet kunnen slagen.

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page