• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Mix van Culturen
De naam van het evenement verraadt het al een beetje. De Imagine Multi Culti dag is speciaal georganiseerd voor mensen die trots zijn op hun cultuur en dat met anderen willen delen. Samen het leven vieren lukt makkelijker door te luisteren naar elkaars muziek.

Uiteraard zijn de standaard verschillende muziekgenres al culturen op zich. R&B, Hiphop, Rap, Soul, Jazz, Rock, Pop, enz. Daarnaast hebben we natuurlijk ook te maken met muzieksoorten uit andere landen. Deze kunnen ook onder bovengenoemde richtingen vallen maar veelal wijken ze dan toch ook weer af.

Wij willen graag zien dat op onze 2 podia een grote diversiteit aan artiesten, culturen en muziek te zien zijn. Bijvoorbeeld Syrische pop, Marokkaanse feestmuziek, Franse chansons, Amerikaanse Zydeco, Indiaanse drum, Turkse romantiek, Belgische hoempapa, Nederlands levenslied… en zo kunnen wij nog een hele lijst maken.

Graag willen wij in contact komen met artiesten uit verschillende culturen. Dit zijn er natuurlijk teveel om op te noemen dus deze oproep geldt zo’n beetje voor iedereen die muziek maakt.

Culturen zorgen voor een mooie diversiteit in de samenleving. Wij willen juist dat iedereen weer trots is op de eigen cultuur en dit ook durft uit te dragen. De doelstelling van de Imagine Multi Culti dag is meer te genieten van elkaars cultuur.

Dit houdt dus in dat we moeten leren van de verschillen in de onderlinge culturen en moeten genieten van de overeenkomsten. Of andersom natuurlijk. Wij willen graag zien dat er steeds meer inter culturele verbinding ontstaat. Wij zijn van mening dat wij zelf moeten zorgen voor een verdraagzame en mooie maatschappij.

Ben jij trots op jouw cultuur, maak je mooie muziek, zing je daar bij (of niet).. vul dan aub onderstaand formulier in. Dan kunnen wij contact met je opnemen. Het zou fijn zijn wanneer er een geluidsopname of YouTube meegestuurd word zodat wij van te voren al kunnen genieten van de show.

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page