• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Move your world stage


stage

Na een geweldig gesprek met Mas stage makelaars om scholieren aan de Imagine Multi Culti dag te verbinden ontstonden er ineens nog meer plannen. Op 10 juli organiseren heel veel scholen de “Move Your World Stage” Hier worden scholieren uitgenodigd om gericht op hun interesse alvast wat stage uren te realiseren. Veelal uit de wat meer kwetsbare groep kinderen.

Wij van stichting Imagine Multi Culti hoefden natuurlijk niet lang na te denken hierover. Wij hebben direct aangegeven om hierin een samenwerking aan te gaan met deze stage makelaars. Op 10 juli van 1300 – 1700 organiseren wij een creatieve stagemiddag die plaats zal vinden in La Caza Fokkesteeg.

Een stage gericht op verbinding is altijd leuk!

Deze middag willen wij de scholieren (20 a 25 personen) verschillende creatieve dingen laten doen. Met een paar scholieren gaan wij muziek instrumenten maken die als voorbeeld gebruikt gaan worden voor het kinderprogramma van de Imagine Multi Culti dag. Met andere scholieren gaan we voorbeelden maken van dromenvangers voor de Imagine Multi Culti dag. De grootste groep scholieren gaan wij vragen om een poster te maken over hun beeld van Imagine Multi Culti, vrede en saamhorigheid. Deze posters worden tijdens de dag opgehangen op het terrein zodat ze te bewonderen zijn voor al onze bezoekers.

Hier hebben wij wel een aantal dingen voor nodig dus wij hopen dat jullie kunnen helpen!

Voor 10 juli zijn wij op zoek naar creatieve vrijwilligers die ons willen helpen met het begeleiden van de scholieren. Lijkt het je leuk om een middag creatief te doen meldt jezelf dan aan via onderstaand contactformulier.

Voor de dromenvangers zijn wij op zoek naar wol, draad, kralen, bedeltjes en andere versier materialen. Heb je toevallig nog ergens wat liggen en wil je dit doneren? Geef dat dan aan op onderstaand contact formulier.

Voor de muziek instrumenten zijn wij op zoek naar doppen, kronen, belletjes, ijzeren ringen (die rammelen), schroeven, schroevendraaiers, lintjes en andere versier materialen. Heb je toevallig nog ergens wat liggen en wil je dit doneren? Geef dat dan aan op onderstaand contact formulier.

Voor de posters hebben wij wat meer spullen nodig!

De bedoeling is dat de posters een soort kunstwerken worden die opgehangen worden op het Imagine Multi Culti terrein. Voor de ouders van de scholieren en voor de bezoekers is het leuk deze op 7 september te kunnen krijgen.

Wij zouden enorm geholpen zijn met de volgende spullen / materialen:

  • Dunne karton vellen op A0 formaat (liefst wit) waarop de creativiteit plaats gaat vinden.
  • Verschillende kleuren verf plus kwasten
  • Wasco (verschillende kleuren)
  • Viltstiften (verschillende kleuren)
  • Kleur potloden (verschillende kleuren)
  • Tijdschriften om plaatjes uit te knippen (gaan dus kapot)
  • Lijmstiften/hobbylijm
  • Grote lijsten of mogelijkheid om posters waterdicht te maken en op te hangen.
  • Eventueel mogelijkheid tot inscannen van kunstwerk en later afdrukken.


Wij denken erover om van het maken van de posters een wedstrijd te maken. De winnaar wordt bekend gemaakt op 7 september tijdens de Imagine Multi culti dag. Door mee te helpen aan de Move Your World Stage helpen wij scholieren op een leuke manier hun stage uren te volbrengen.

Daarom hopen wij dat jullie samen met ons kunnen kijken of de materialen middels sponsoring gerealiseerd kunnen worden. Heb jij 1 van de zaken die wij nodig hebben laat dit dan weten via onderstaand contactformulier. Kun jij zorgen voor het plastificeren van de posters of het inlijsten hiervan dan zou dat geweldig zijn.

Uiteraard ben je ook welkom om mee te komen helpen. Laten wij er een mooie dag van maken waar wij de scholieren laten genieten van een verbindend evenement. De bedoeling is om een leuke stage te bieden en samen met jullie hulp te zorgen voor een mooie invulling.

Wil je helpen, laat het ons dan weten!

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page