Artiesten & programmaKeukensMaatschappelijk PartnerMarktVrijwilligers Nieuws

Nieuws en updates verschijnen binnenkort

Nieuws en Updates

Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe website. De oude was traag en had gebreken. Dus wilden wij iets nieuws maken waarop wij ons nieuws en de updates beter aan het publiek konden vertonen.

Op dit moment zijn er dan ook geen updates of nieuws aanwezig maar daar word hard aan gewerkt. Vanaf zaterdag 11 oktober zullen wij weer regelmatig van alles posten over wat er gebeurd rondom Stichting Imagine Multi Culti.

Reden dus om terug te komen want we gaan weer van alles leuks doen. Het is voor ons belangrijk dat mensen vaak een kijkje komen nemen. Wij hopen dat u als lezer dit ook komt doen. Het delen van onze nieuwsupdates en deze website word echt enorm gewaardeerd. Dat kan iedereen zich wel voorstellen.

Wij weten nu al zeker dat de volgende editie van de Imagine Multi Culti dag gaat plaatsvinden op 5 september 2020. Schrijf die datum alvast maar in uw agenda. Dan weet u zeker dat u het leukste festival van het jaar niet zal missen.

Bedankt alvast voor uw geduld. Er wordt momenteel hard gewerkt aan nieuws en updates zodat die op de site gepost kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *