close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Online voorverkoop sluit op woensdagmiddag


voorverkoop

We zijn momenteel echt aan het aftellen. Nog maar een paar dagen en dan is het zover. 7 september gaat het dan echt gebeuren en vieren wij samen het leven tijdens de Imagine Multi Culti dag. Komen jullie ook? Let op de voorverkoop gaat binnenkort wel stoppen.

Woensdagmiddag om 13.00 uur gaat de stekker uit de voorverkoop. Dit is omdat we dan administratief zeker weten dat alle betalingen op tijd binnen zijn . Daarnaast geeft het ons ruimte om de laatste voorbereidingen van het festival goed uit te voeren.

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen in de voorverkoop dan niet getreurd. Bij de ingang zullen nog steeds toegangsbewijzen verkocht worden. Deze kunnen met contant geld betaald worden, met de pin en indien nodig kan er ook een tikkie verstuurd worden.

Een kaartje kost 5 euro en daar zit het avondeten bij inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar gratis. NIeuwegeinpashouders krijgen 50 procent korting. Neemt u wel uw pas mee?

Wij zijn er klaar voor en wij hopen jullie ook. Tot woensdagmiddag 13.00 uur is de voorverkoop open. Daarna zijn zaterdag aan de poort nog kaartjes te koop.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 7 september om samen met ons het leven te vieren tijdens het leukste festival van het jaar.

#$imagine


Tags: , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page