close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read moreOnze adverteerders presenteren zich graag aan onze bezoekers.

Onze adverteerders zien het belang van meer verbinding, saamhorigheid en vriendschap binnen onze Multi-Culturele Samenleving. Zij willen graag laten zien dat zij hieraan een steentje bij willen dragen. 

Doordat zij adverteren op de website, onze social media, de flyers en op de Imagine Multi Culti dag, helpen zij ons als organisatie een nog leukere dag neer te zetten.

Wat ons betreft bezoeken al onze bezoekers hun websites om te kijken of er bedrijven zijn die passen bij jullie voorkoor.

Wil je ook bij ons adverteren? Klik dan hier! 

Komen jullie ook het leven vieren?

hier adverteren 1
  • Voorbeeld Advertentie

    Voorbeeld Advertentie

    Adverteerders