Imagine Multi Culti

Programma & Artiesten Imagine Multi Culti

Op de Imagine Multi Culti dag hebben wij de beschikking over 2 podia. Tevens een enorme hal waar een grote markt opgesteld staat. Wij zijn voor al die plekken op zoek naar leuke, geweldige, vernieuwende, cultuurrijke artiesten.

Heeft u een band, bent u sing and song writer, staat u alleen op het podium, maakt u gedichten en is het uw passie om mensen te vermaken?

Dan willen wij graag met u in contact komen om te kijken of wij een optreden van u kunnen realiseren op 5 september. In de voorgaande edities hadden wij een enorm mooie line up. Op de markt hadden wij de hele dag stand up artiesten en workshops. Wij zouden dat dit jaar nog beter en leuker neer willen zetten.

Verderop op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de optredens en het programma. Tevens tonen we daar de foto’s en impressies van de afgelopen 2 jaar.

Bent u de ras entertainer die wij zoeken?

Meld uzelf dan snel aan via ons artiesten formulier. Wij zullen dan snel contact met u opnemen om alle details te bespreken.

Laatste updates over de artiesten

Nieuws en Updates

Nieuws en updates verschijnen binnenkort

Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe website. De oude was traag en had gebreken. Dus wilden wij iets nieuws maken waarop wij ons nieuws en de updates beter aan het publiek konden vertonen. Op dit moment zijn er dan ook geen updates of nieuws aanwezig maar daar word hard aan gewerkt.

Read More ยป

Aanmelden Artiest

Na het aanmelden nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u geen bevestiging ontvangt, check dan uw spamfolder.

Vermeld als bericht wat u voor muziek maakt!

Organisatie Vrijwilliger

U vindt het leuk om vanaf dag 1 mee te helpen met alles wat er bij de organisatie van de Imagine Multi Culti dag komt kijken?

Vriendelijk bedankt