• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Pre Sale Imagine Multi Culti Bier.


Bier

Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag!

Op vrijdag 16 augustus 2019 is het zover. Dan gaan wij het speciale unieke bier wat wij hebben gebrouwen in flessen stoppen. Bottelen heet dat en dat doen wij ook bij Brouwerij Jovius in Nieuwegein. Wij hebben daar een “Limited Edition” overheerlijk alt bier gebrouwen met een alcohol percentage van 5 procent. Dit bier, in de fles is precies klaar vlak voor de Imagine Multi Culti dag op 7 september.

Nu al merken wij dat er veel interesse is in dit heerlijke bier. Wij hebben al meermaals het verzoek gehad of mensen hun unieke flesjes alvast konden bestellen. Super leuk en motiverend natuurlijk om te zien dat er zo enthousiast wordt gereageerd.

Het Imagine Multi Culti bier drinkt lekker weg, smaakt heerlijk en is verfrissend.

Daarom hebben wij besloten om een mooi pre-sales aanbod te doen. Hierdoor weet iedereen zeker dat ze dit unieke biertje zeker te weten kunnen bestellen. Wij verwachten namelijk een stormloop en het zou ontzettend jammer zijn wanneer u net misgrijpt.

Op de Imagine Multi Culti dag kost het Imagine Multi Culti bier 3,50 € per flesje. Een six-pack om mee te nemen kost dus 21 €. U heeft dan een uniek bier met een vernieuwende smaak.

Wanneer u in de pre-sales één Six pack besteld betaald u slechts 18 euro. Bij meerdere six packs krijgt u nog meer korting.

Deze Six packs zullen klaarstaan op 7 september bij de Marktkraam waar het Imagine Multi Culti bier verkocht zal worden. U kunt deze ophalen wanneer u naar huis gaat en thuis genieten van dit overheerlijke biertje.

Door het bestellen van een Six pack in de pre-sales helpt u ons de Imagine Multi Culti dag nog leuker te organiseren.

Vul aub onderstaand formulier in en geef aan hoeveel six packs u wilt bestellen. U ontvangt na het verzenden een email waarin staat hoe u kunt betalen. Wanneer u heeft betaald wordt het afhaal bewijs naar u toe gemaild.


No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page