• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Samen eten samen delen
Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer men het leven viert, hier goed en lekker eten bij hoort. Omdat wij graag willen laten zien hoe mooi verschillende culturen zijn willen wij ook graag laten proeven hoe heerlijk het eten is. Daarom hebben wij op het Imagine Multi Culti terrein 5 hoofdkeukens opgesteld. Keukens waar vrijwilligers het lekkerste eten zullen koken. Eten afkomstig vanuit 5 verschillende culturele achtergronden.

Voor de toegangsprijs van 5 euro voor de gehele dag krijgt u tijdens het avondeten gratis eten. U mag zelf kiezen waar u wat gaat eten. U mag zelfs bij alle keukens een bordje halen.

De keukens tijdens de 2018 editie hadden goed werk geleverd.

Kijk de mensen smullen van al dat lekkere eten:


Vorig jaar tijdens onze tryout was dit gezamenlijke eetmoment een doorslaggevend succes. Onze bezoekers vonden het eten erg lekker en wij zagen tijdens het eten zoveel mooie verbindingen ontstaan. Het was een moment om stil van te worden.

In 2019 staan onze keukens midden op het terrein zodat ze nog makkelijker te vinden zijn.

Ook dit jaar weer, verzorgen vrijwilligers in vijf verschillende keukens het eten. Wij weten nu al zeker dat het eten heerlijk gaat zijn. Kom je ook een hapje proeven?

Gedurende de dag kan je natuurlijk al een kijkje gaan nemen bij onze kook talenten. Heerlijke geuren zullen over het terrein heen kronkelen en wij weten zeker dat tegen etenstijd iedereen honger heeft.

Om er zeker van te zijn dat mensen rustig kunnen eten hebben wij uiteraard voor voldoende zit gelegenheden gezorgd. Wel is het belangrijk om te vragen of je zelf even je bordje in de container wil doen wanneer je uitgegeten bent. Dat scheelt ons namelijk enorm veel werk bij het opruimen.

Lijkt het je leuk om mee te helpen met het koken en het bereiden van het heerlijke eten? Kijk dan even in welke keukens wij nog mensen zoeken. Je bent meer dan welkom en je hulp zal enorm op prijs gesteld worden. Samen met zijn allen maken wij er 1 groot koningsmaal van.

De Egyptische keuken
De Marokkaanse Keuken
De Nederlandse keuken
Nog in te vullen keuken 1
Nog in te vullen keuken 2

Zoals jullie zien zijn er nog 2 keukens waar we geen thema voor hebben. Heb jij een idee qua cultuur of thema voor die keuken stuur ons dan snel een mailtje. Dit doe je om naar een lege keuken te gaan en daar het emailformulier in te vullen. Geef aub aan bij de opmerkingen wat jouw idee is.

Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page