• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Sponsor worden van de IMCD


maatschappelijk

Dit jaar organiseren wij de Imagine Multi Culti dag voor de 2e keer. Vorig jaar was het een tryout die best wel succesvol is verlopen. Wij hebben toen gebruikt gemaakt van Subsidies en wat fondsen. Dit jaar, willen wij ook gaan werken met bedrijven/stichtingen/particulieren die ons willen sponsoren. Daardoor verbinden zij hun naam aan ons! Wil jij dus onze sponsor worden?

Als sponsor van de Imagine Multi Culti dag help je mee aan het verbinden van mensen met een verschillende cultuur achtergrond.

De sponsor zorgt ervoor dat er extra financiële middelen komen voor de IMCD. Of, zorgt ervoor dat bepaalde spullen geregeld worden zodat wij als organisatie daar geen omkijken naar hebben. De Sponsor is eigenlijk een belangrijke partner van de Imagine Multi Culti dag. Het helpt ons mee om een geslaagde dag te organiseren.

Je kan sponsor worden voor 1 editie. Je kijkt dan eerst de kat uit de boom. Ook kan je nadenken of het interessant is om jezelf voor 5 jaar aan ons te verbinden. De doelstelling is namelijk om de Imagine Multi Culti dag te laten groeien tot een groot evenement.

Wanneer je een sponsor bent dan zorgen wij er samen met jou voor dat jouw naam / bedrijfsnaam prominent getoond word. Je verschijnt dan op onze website, op de social media, op de flyers en ook in een documentaire die wij gaan maken. Het is dus zeer interessant wanneer wij fors gaan groeien omdat het bereik naar mensen ook enorm groeit.

Een sponsor van de Imagine Multi Culti dag lift automatisch mee op ons succes. Het is dan namelijk mede mogelijk gemaakt door jou!

De doelstelling is om in 5 jaar naar 10.000 bezoekers te groeien en door onze marketing 10 duizenden mensen te bereiken. Wat ons betreft moet je hierbij zijn waardoor jij ook kan meeliften op ons succes.

Sponsoring start vanaf een waarde van 600 €. Dit kan een bedrag zijn waarmee je ons steunt of de investering in spullen. Denk aan T-Shirts, bedrukte bekers, attracties, enz. Afhankelijk van de grootte van de sponsoring wordt ook de bekendheid van de organisatie groter. In ruil voor deze sponsoring tonen wij jouw naam/bedrijfsnaam op onze site, social media, flyers, het evenement zelf, tijdens vrijwilligers dagen/avonden en in de documentaire die wij gaan maken.

Wil je sponsor worden van een project wat gaat over verbinding, verbroedering en meer saamhorigheid tussen mensen onderling? Dan verzoeken wij vriendelijk onderstaand email formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Onze Coördinator Sponsoring en reclame neemt dan contact met je op om alles door te spreken.


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page