• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

StichtingU heeft een stichting en wil die graag presenteren aan heel veel mensen die het hart op een goede plek hebben zitten. Dan is de Imagine Multi Culti markt hiervoor de ideale plek. Wij hebben een grote diversiteit aan bezoekers met tal van culturele achtergronden.

De markt staat midden in de kern van het terrein in een mooie binnenhal. Deze hal is voorzien van alle gemakken. Lekkere achtergrond muziek, veel ruimte en zeer belangrijk geen last van eventueel nat weer.

Hier kunt u nieuwe leden werven voor uw goede zaak. Naamsbekendheid krijgen omdat veel bezoekers uw kraam komen bezoeken. Tevens kunt u natuurlijk donaties vragen en/of uw producten verkopen.

Een kraam is 1 x 2 meter. De kosten bedragen 25 euro. Heeft u stroom nodig dan is dat 5 euro extra.

Het is toegestaan om banners te plaatsen. Daarnaast kan je reclame uitingen doen door middel van flyers, folders of stickers. Het is een ideale markt om jouw goede doel of drive te presenteren. Ons publiek viert graag het leven en gunnen andere mensen ook een goed leven.

De doelstelling van de Imagine Multi Culti markt is het veroorzaken van meer verbinding tussen mensen onderling. Hier kan je als stichting dus ook gebruik van maken.

Vergeet ondertussen niet om af en toe even te genieten van de optredens van onze artiesten, andere marktkramen en kom je een bordje eten halen rond etenstijd bij een van onze keukens.

De Imagine Multi Culti dag begint op 7 september vanaf 12.00 uur. Onze standhouders kunnen vanaf 9 uur hun spullen komen brengen en de kraam inrichten. Je kan vrij dichtbij de kraam komen met de auto, maar net niet ernaast omdat dit een binnen locatie is. Het binnen terrein is wel goed toegankelijk dus dat moet goedkomen.

Boek snel uw kraam door onderstaand formulier in te vullen. Heb je afwijkende wensen of heb je zelf al iets van een kraam meld dit dan even bij de opmerkingen. Wij nemen dan contact met je op om de bijzonderheden even door te spreken.Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page