• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Theater & Vermaak
Voor de gehele dag op 7 september zijn wij op zoek naar theater en vermaak acts die tussen het publiek of op het podium opgevoerd kunnen worden. Uiteraard mag dit ook zeer divers zijn qua cultuur.

Ben jij een vlammenspuger met een mooie act dan is dat prachtig. Doe je aan mime spelen dan is dat geweldig. Heb je een leuk groepje met een grappige act dan ben je welkom. Heb je een magisch iets dat willen we zien. Ben je acrobaat en laat je de adem van het publiek stollen dan zien we je graag.

Zo zijn er nog veel meer dingen op te noemen. Denk jij dat je een act hebt die een aanvulling is op de Imagine Multi culti dag, dan willen wij graag met je in contact komen.

Uiteraard is zang en dans belangrijk maar een theater achtige voorstelling of andersoortig vermaak is ook meer dan welkom. Het liefst iets wat verband houdt met culturele diversiteit. Want uiteindelijk beleven we cultuur natuurlijk samen.

Onze bezoekers vieren graag het leven en zoeken nieuwe contacten om dat samen mee te kunnen gaan doen. Daar hoort ook een portie lachen bij en het nodige theater of vermaak.

Samen delen daarbij hoort ook samen genieten en samen lachen. Wij weten zeker dat onze bezoekers graag willen zien waar jij jezelf mee bezig houd. Een ideaal moment om jouw show of vermaak te tonen aan zeer gezellig publiek.

Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Graag een opname (YouTube) meesturen. Dan kunnen wij alvast genieten van jouw show.


Tags: , , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page