• Print
close

Uw diensten


dienstenU biedt iets aan mensen wat voor hen heel belangrijk of fijn is. U bent een mensen mens en wil graag zorgen dat iedereen zich wel voelt. U doet bijvoorbeeld massages, u geeft bijvoorbeeld advies, u maakt de mooiste henna tekeningen, u laat gezichten weer opfleuren of welke andere mooie dienst u ook levert.

Dan is het voor u belangrijk om aanwezig te zijn op de Imagine Multi Culti dag. Deze dag staat in het teken van samen het leven vieren. Dit doen wij door het delen van eten, het genieten van muziek en het organiseren van een interculturele markt.

Diensten zijn minder tastbaar dan producten maar wel erg belangrijk

Onze bezoekers bezoeken de markt graag. De markt is georganiseerd in een ruime binnenhal voorzien van alle gemakken. Het voordeel hiervan is dat u ondanks eventueel slecht weer toch lekker droog uw dienst kan aanbieden.

De kraam is 1 x 2 meter. De kosten bedragen 35 euro. Voor elektriciteit rekenen wij 5 euro extra. Het is uiteraard toegestaan om banners te plaatsen en een eventuele bijzettafel neer te zetten. Uiteraard kan je reclame uitingen van jouw diensten bieden door middel van flyers en folders.

De Imagine Multi Culti dag begint om 12.00 uur op 7 september. Vanaf 9 uur zijn onze standhouders welkom om hun spullen te brengen en de kraam in te richten. Je kan erg dichtbij komen met de auto maar niet tot aan de kraam. Dit omdat de markt opgesteld is op een goed toegankelijk binnen terrein.

Jouw diensten horen thuis op de Imagine Multi Culti dag. Vul aub onderstaand formulier in om snel uw kraam te reserveren. Heb je afwijkende wensen of zelf al een opstelling (tent, kraam, kar) vul dit dan even in bij de opmerkingen. Wij nemen dan contact op om de bijzonderheden te bespreken.
Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page