• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

VerkeersregelaarWe verwachten best wel veel bezoekers op de Imagine Multi Culti dag. Daarnaast zullen er bij aanvang veel standhouders komen om hun marktkramen in te richten. Gedurende de dag zullen er artiesten af en aan rijden om op tijd op het podium te kunnen staan.

Om deze bedrijvigheid in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar rustige vrijwilligers die het overzicht bewaren. Het liefst heeft u ook nog overwicht zodat er geen discussies komen.

De bedoeling is dat je gedurende de dag zorgt dat de mensen met hun auto op de juiste plek terecht komen. Het liefst zonder file vorming of chaos. De een moet naar de parkeerplek terwijl de ander weer naar achteren moet. Wanneer de parkeerplekken vol zijn dan moeten mensen doorgestuurd worden naar een plekje verderop.

De verkeersregelaar zorgt ervoor dat alle bezoekers op de juiste plek terecht komen.

Aan het begin van de Galecopperzoom is een enorme parkeerplaats bij de sportvelden. Vanaf daar rijden 2 pendelbusjes heen en weer om de mensen naar het terrein te vervoeren. Deze busjes mag je als verkeersregelaar natuurlijk doorlaten.

Ben jij de vrijwilliger die het leuk vind om dit te doen dan verzoeken wij je vriendelijk onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij kunnen dan contact met je opnemen zodat we alles kunnen regelen. Wil je liever eerst een keer de vrijwilligersavond bezoeken dan kan dit natuurlijk ook. Bezoek hiervoor eerst onze agenda!


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page