• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Voeding verkopen


voeding


U zet voeding op de markt. Lekker eten, superfoods, snoep, drinken, gezondheidsproducten of 1 van de vele andere voedingssoorten die er zijn. De Imagine Multi Culti markt biedt een grote diversiteit aan verschillende kramen. Van kleding tot producten en van stichtingen tot diensten.

U mag hier natuurlijk niet aan ontbreken want voedsel is een product wat mensen onderling verbindt. Samen eten en genieten zorgt ervoor dat we niet meer zo erg kijken naar verschillen.

Wij nodigen graag zoveel mogelijk standhouders uit die iets met voeding of voedsel doen. Het liefst afkomstig uit zoveel als mogelijk verschillende culturen. De bezoekers van de Imagine Multi Culti dag vieren graag het leven met mensen uit andere culturen.

Wij verzoeken u wel vriendelijk de regelgeving voor voeding zelf in de gaten te houden. Wanneer er zaken gekoeld dienen te worden dan is het wel belangrijk dat u zelf deze apparatuur meeneemt. Hierdoor voorkomen wij problemen bij eventuele controles.

Een kraam is 1 x 2 meter. De prijs hiervoor is 35 euro. Voor elektriciteit rekenen wij 5 euro extra. Het staat u uiteraard vrij een koelkast, tosti ijzer, oven of magnetron mee te nemen als dit nodig is.

De Imagine Multi Culti dag begint om 12.00 uur op 7 september. Onze standhouders mogen vanaf 9.00 uur hun spullen komen brengen. Je kan vrij dichtbij de kraam komen maar net niet ernaast met de auto. Het binnen terrein is goed begaanbaar maar er moet wel 20 tot 50 meter gelopen worden.

Reserveer snel uw kraam door onderstaand formulier in te vullen. Heb je afwijkende wensen of vragen vul die dan even in bij het opmerkingen veld. Wij nemen dan contact met je op om de bijzonderheden door te spreken.

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page