• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

(volks) dans groep


dans

Een belangrijke manier om cultuur te delen met anderen is via (volks)dans. Wij zijn daarom op zoek naar verschillende (volks) dans groepen. Vorig jaar was dansgroep Minka te gast. Een volksdansgroep uit Nieuwegein. Onze bezoekers hebben dit zeer gewaardeerd en wij hopen dat ze dit jaar wederom terugkomen.

Zij hadden een grote wens. Zij willen graag vermengen tijdens de Imagine Multi Culti dag met andere volksdansgroepen uit andere culturen. Hierdoor komt er een grote diversiteit aan verschillende dansen waar onze bezoekers aan mee kunnen doen.

Uiteraard willen wij ook graag andersoortige dansgroepen een podium bieden. Mensen vinden het mooi om te zien hoe mensen expressie geven aan muziek middels dans. Dit kan plaatsvinden met optredende artiesten of doormiddel van een eigen geluidsband.

Wij zien de (volks) dans groepen graag tegemoet. Vul aub onderstaand formulier in zodat wij contact met jullie op kunnen nemen. Graag een YouTube of filmpje meesturen zodat wij van te voren al even kunnen genieten.
Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page