• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Vrije keuken 2


 Voor deze keuken zijn wij op zoek naar een kok plus vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om voor onze bezoekers te koken? Kook jij lekker uit een bepaalde cultuur? Maak jij het eten waar iedereen vrolijk van wordt? Dan heb je hier de mogelijkheid om dat te doen.

Jij bespreekt met ons het menu wat je wil maken. Je levert bij ons een boodschappenlijstje in gebaseerd op 10 of 20 personen. Wij rekenen dan dit boodschappenlijstje om naar onze bezoekers.

Wij zijn benieuwd welke keukens we nog meer kunnen bieden bij onze bezoekers. Nu al hebben we de volgende keukens:Wat zal het gaan worden? Belgische Heerlijkheid? Griekse Snacks? Syrisch 1000 en 1 nacht eten? Russische Bietensoep? Senegalees droogvlees? Engelse Fish and chips? Wij zijn natuurlijk heel benieuwd.

De vrije keukens zoeken nog een menu en een thema.

Dit jaar verwachten wij plus minus 2000 bezoekers dus er moet veel eten gekookt worden. Uiteraard doe je dit samen met een team vrijwilligers. Je hebt de hele dag de tijd om alles klaar te krijgen en de keuken is volledig uitgerust met alles wat nodig is.

Oh ja, belangrijk om te melden is dat wij de boodschappen betalen. Het is dus echt de bedoeling dat mensen kunnen genieten van jouw kookkunsten. De vrije keuken zoekt dus bemensing. Ook deze keuken is volledig ingericht zodat nagenoeg alles te koken is.

Wij kijken er naar uit om deze keukens ook in bedrijf te zien. Het lijkt ons superleuk om dingen te kunnen eten die we nog niet kennen. Hiervoor hebben we dus mensen nodig die ons mee willen helpen. Maak het jezelf alleen niet te moeilijk want je hebt maar 1 dag om alles te kunnen voorbereiden.

Uiteraard helpen wij mee om vrijwilligers te zoeken die in de nu nog lege keuken mee komen helpen. Vele handen maken licht werk. Samen koken geeft plezier en de bezoekers zien smullen maakt iedereen blij.

Lijkt dit je wat? Vul dan snel onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. In een gesprek kunnen wij dan kijken wat er mogelijk of onmogelijk is.

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page