• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Keuken hulp


keukenHet vieren van het leven en het genieten van elkaars cultuur gaat het beste wanneer mensen samen lekker eten delen. Een belangrijk iets tijdens de Imagine Multi culti Dag is het gezamenlijke eten tijdens het avondeten. Op het terrein staan 5 hoofdkeukens opgesteld voorzien van alle nodige apparatuur, pannen, potten, schalen en bestek. De keuken is dus zeer uitgebreid.

Alles wat nodig is om te koken hebben wij geregeld.

Het is voor onze vrijwilligers die mee willen helpen in de keuken dus superleuk om te doen. De keukens hebben allemaal een ander (cultuur) thema. Denk aan een Marokkaanse , een Egyptische , een Nederlandse en of een andere keuken.

Gedurende de dag wordt er in de keukens gekookt voor het avondeten. Onze bezoekers mogen uiteraard overal proeven en genieten van deze culturele culinaire uitspatting. De boodschappen en ingrediënten zijn uiteraard al in de keuken geplaatst en door ons betaald.

Samen met een kok / kokkin ga je als hulp lekker aan de slag. Je helpt mee met de voorbereidingen, het koken en uiteindelijk het opscheppen van het eten. Per keuken hebben wij minimaal 6 personen nodig dus er is ruimte voor veel vrijwilligers.

Met zijn allen koken is hartstikke gezellig.

Omdat de keukens opgesteld staan op een centrale plek op het terrein kunnen de vrijwilligers meegenieten van zo’n beetje alles wat er gebeurt. Lekker genieten van de optredens, af en toe even over de markt lopen, wat te drinken halen bij onze horeca punten en bovenal genieten van onze lekkerbekkende bezoekers.

Wil je meehelpen in de keuken? vul dan snel onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Het lijkt ons leuk wanneer je ook al in de voorbereiding mee komt helpen. Deze keuze kan je aanvinken op het formulier.


Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page