• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Opbouw afbouw
Om de Imagine Multi Culti dag een succes te laten worden zoeken wij bijzondere vrijwilligers. De vrijwilligers die wij zoeken zorgen er namelijk voor dat onze bezoekers echt kunnen genieten. Zonder deze vrijwilligers kan de Imagine Multi Culti dag helemaal niet doorgaan. Dus, we zoeken speciale mensen die iets supermoois mogelijk kunnen maken. Help jij mee met de opbouw en de afbouw?

De dag zelf vindt op 7 september 2019 plaats. 2 dagen daarvoor en 2 dagen daarna hebben wij hulp nodig bij de opbouw en het afbreken van het terrein. Uiteraard is dat een behoorlijke klus maar wel super gezellig omdat wij zorgen voor eten, drinken en lekkere achtergrond muziek.

Vele handen maken licht werk tijdens de opbouw en afbouw.

De mensen die helpen met de opbouw gaan samen met ons zorgen dat het terrein volledig ingericht word. Dus we gaan met zijn allen de keukens opbouwen, de markt klaarzetten, de podiums opzetten en uiteraard de verschillende horeca punten inrichten. De horecapunten kunnen we beter wat eerder doen, want na hard werken is het lekker om wat te kunnen drinken.

Tevens helpen de mensen in de opbouw fase mee het terrein mooi aan te kleden. De uitstraling van het terrein en de beleving van onze bezoekers ligt dus in jullie handen.

Het afbreken is een sneller proces. We moeten alle spullen op een centrale plek neerzetten zodat de vrachtwagen alles in kan laden. Wanneer wij met veel handen zijn dan is dit klusje zo gepiept.

De vrijwilligers die ons hiermee helpen zijn erg belangrijk.

Wil je ons meehelpen met het opbouwen of afbouwen vul dan aub het onderstaande formulier in. Wij kunnen dan contact met je opnemen. Wil je eerst een vrijwilligers avond bezoeken? Kijk dan in onze agenda!


Tags: , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page