• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

OrganisatieWij hebben eigenlijk al direct vrijwilligers nodig. Mensen die mee gaan helpen vanaf vandaag tot en met de Imagine Multi Culti dag zelf. In de aanloop naar de dag waar wij met zijn allen het leven vieren moet er nog veel gebeuren. Wij kunnen wel zeggen dat het allemaal leuke dingen zijn maar het is voor ons onmogelijk dit zonder hulp te doen. Help jij mee met de organisatie?

Wij hebben hulp nodig bij het flyeren en het bezoeken van evenementen. Daarnaast hebben we hulp nodig bij de marketing online en offline. Er moeten fondsen aangevraagd worden, sponsoren gezocht worden en bedrijven benaderd worden die willen adverteren.

In de voor organisatie zijn superveel leuke dingen te doen.

Er moet gewerkt worden aan de menu’s, de boodschappenlijstjes moeten in orde gemaakt worden en de bestellingen voor de keukens moeten de deur uit. Ook moet er gekeken worden naar bekers, schaaltjes, kopjes, bandjes, bonnen en nog veel meer.

Er moet een programma uitgewerkt worden voor de artiesten, voor de kinderen en voor de algehele dag vulling. Ook willen wij graag hulp bij het zoeken naar standhouders en stichtingen die op onze markt willen komen staan.

Uiteraard zijn er nog meer dingen te doen zoals het bedenken van de aankleding van het bedrijf, het aanvragen van de vergunning, het regelen van good will en tal van dat soort zaken. oh, en we moeten het organiseren van de vrijwilligersavonden niet vergeten natuurlijk.

Wij zoeken organisatie talenten, help je mee?

Kom je meehelpen? Wil je deel uitmaken van een leuk gemotiveerd team van vrijwilligers? Meld jezelf dan nu aan via onderstaand formulier zodat wij contact met je op kunnen nemen. Wil je eerst een vrijwilligersavond bezoeken, kijk dan even in de agenda wanneer die plaatsvind.

 


Tags: , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page