close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read moreDe vrijwilligers van de Imagine Multi Culti dag.

De Imagine Multi Culti dag wordt gedragen door een grote groep vrijwilligers. Deze vrijwilligers vinden het allemaal belangrijk en fijn dat er meer verbinding komt tussen mensen uit een grote diverse Multi Culturele samenleven.

Al in de organisatie vooraf zullen zij meehelpen en laten zien waarom wij zo trots zijn op de Imagine Multi Culti dag. Samen, zullen zij evenementen bezoeken, flyers uitdelen, artiesten uitnodigen, stichtingen benaderen en nog veel meer.

Onderstaand zie je al onze vrijwilligers. Je kan meer over hen lezen wanneer je op read more drukt. Tevens kan jij jezelf aanmelden als vrijwilliger. Klik hier om dat te doen!

We zien je graag als vrijwilliger of bezoeker op de Imagine Multi Culti dag! 

vrijwilliger multi culti dag2
 • Saskia van Gaalen

  Saskia van Gaalen

  Coördinator
 • Ellen Hazebroek

  Ellen Hazebroek

  Coördinator
 • Rhea van Nuijs

  Rhea van Nuijs

  Vrijwilligers
 • Rob Hazebroek

  Rob Hazebroek

  Coördinator
 • Jap van Nuijs

  Jap van Nuijs

  Coördinator
 • Chantal Janszen

  Chantal Janszen

  Vrijwilligers
 • Amal Bensalah

  Amal Bensalah

  Vrijwilligers