close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Vrijwilligers & sponsoren bedankt avond 1 groot succes


bedankt

 Omdat wij alles altijd afwijkend doen besloten wij een vrijwilligers en sponsoren bedankt avond te organiseren voordat het evenement zou plaatsvinden. Dit leek ons leuk om mensen van te voren in het zonnetje te zetten waardoor de motivatie hoog zou zijn.

Zeker na de hectiek van afgelopen week was het waardevol om even samen te zijn. In de mooie Locatie de Domstede te utrecht hebben wij een geweldige avond beleefd met een 40 tal bezoekers. Jong oud en alles wat daar tussen in zat.

De avond was mede georganiseerd door onze hoofdsponsor de DELA. DELA staat voor deel elkaars lasten en dat thema valt mooi bij de Imagine Multi Culti dag. Het was voor ons en de mensen van de Dela een zeer geslaagde avond. De sfeer was goed, de toespraken waren bijzonder en uiteindelijk de rondleiding door het prachtige gebouw was speciaal.

Onderstaand wat foto’s zodat jullie van de sfeer kunnen proeven. Dit is een positief en goed voorteken voor 7 september. Wanneer de vrijwilligers er al zoveel zin in hebben dan kan het niet anders dan dat de Imagine Multi Culti dag 1 groot succes word.

Onderstaand een selectie van de foto’s. Het kan even duren voordat ze laden.


Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page