Imagine Multi Culti

De vrijwilligers van de Imagine Multi Culti dag

Meehelpen aan het realiseren van onze evenementen is super gaaf. U gaat werken samen met een team van andere gemotiveerde Vrijwilligers aan meer verbinding, saamhorigheid en verbroedering. Hoe leuk is dat?

Kijk snel hieronder welke vrijwilligers wij nog zoeken en welke inzet wij kunnen gebruiken. Wij weten zeker dat er voor iedereen een taak is en dat maakt het zo ongelofelijk leuk.

Als vrijwilliger maakt u bijvoorbeeld de Imagine Multi Culti dag mede mogelijk. Zonder u, zouden onze evenementen niet kunnen plaatsvinden.

vrijwilliger

Wij hebben verschillende vrijwilligers functies.

Organisatie

Als organisatie vrijwilliger help je mee met hand en spandiensten vanaf nu tot aan het evenement. Manusje van alles!

Horeca topper

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar mensen die ons horeca team willen versterken. Wilt u iedereen van een drankje voorzien?

Opbouw en afbouw

Als vrijwilliger opbouw en afbouw help jij mee onze dag vorm te geven. Erg waardevol Meer achter de schermen. U bent hard nodig.

Kinderprogramma

Vindt u het leuk om met kinderen een onvergetelijke dag te beleven? Dan hebben wij uw ondersteuning hard nodig.

Vrijwilliger keuken

Lijkt het je leuk om voor veel mensen te koken? Werk je graag in teamverband? Onze keukens zijn dan op zoek naar u.
Keukens

Algemeen Vrijwilliger

Vindt u het leuk om overal inzetbaar te zijn. Van Flyeren tot programma bewaking en van artiesten tot hand en span diensten!.

Vrijwilliger updates

Nieuws en Updates
IMCD

Nieuws en updates verschijnen binnenkort

Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuwe website. De oude was traag en had gebreken. Dus wilden wij iets nieuws maken waarop wij ons nieuws en de updates beter aan het publiek konden vertonen. Op dit moment zijn er dan ook geen updates of nieuws aanwezig maar daar word hard aan gewerkt.

Read More ยป

Maak kennis met onze vrijwilligers!

Organisatie Vrijwilliger

U vindt het leuk om vanaf dag 1 mee te helpen met alles wat er bij de organisatie van de Imagine Multi Culti dag komt kijken?

Vriendelijk bedankt

Vrijwilliger opbouw/afbouw

U vindt het fijn om meer achter de schermen te fungeren. Opbouwen en afbouwen is heel belangrijk want dat geeft het festival vorm

Vrijwilliger kinder programma

De kinderen genieten van uw inzet als vrijwilliger. Een dankbare taak op een mooie dag.

Vrijwilliger keuken

Leuk om samen met een team voor grote groepen te koken? U bent welkom!

All round Vrijwilliger

Vindt u alles leuk om te doen? Vanan flyeren tot de op en afbouw. Van kassa tot horeca en alle andere hand en spandiensten? Dan bent u hard nodig.