close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more


Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij op zoek naar Vrijwilligers. In de vroege organisatie voor het opzetten van de website, het ontwerpen van flyers, het bezoeken van evenementen en het zorgen voor naamsbekendheid overal waar je maar kan bedenken.

Op de dag zelf hebben wij vrijwilligers nodig die allereerst een leuke dag willen meemaken. Tijdens deze dag help je mee met de opbouw en afbouw van het terrein, het amuseren van onze bezoekers, het bezighouden van de kinderen, het uitdelen van lekkernijen, het koken in de keukens, het begeleiden van de artiesten en het vieren van het leven met elkaar.

Vanaf nu tot ver na de Imagine Multi Culti dag werken wij samen met vrijwilligers.

Bij ons, in de vroege organisatie en tijdens de Imagine Multi Culti dag staan de vrijwilligers op gelijke hoogte met elkaar. Niemand is meer dan de ander en samen kunnen we er een pracht event van maken. Het meest belangrijke is dus de positieve instelling en het geloof dat cultuur gedeeld mag worden.

Wij organiseren in de aankomende maanden 5 keer een vrijwilligersavond. Tijdens deze avond kan je komen kijken of het leuk is om met ons mee te doen. Je leert daar de aanwezige vrijwilligers kennen, krijgt inkijk in de werkwijze, uitleg en vooral veel gezelligheid.

Bezoek een van onze vrijwilligers avonden om meer te weten te komen.

Wil jij weten wanneer er binnenkort een vrijwilligersavond is? Kijk dan snel in onze AGENDA! Wij hopen jullie daar te zien natuurlijk. Want cultuur beleven en het leven vieren dat doe je het liefst samen.

Uiteraard verwachten wij inzet van onze vrijwilligers. Daarnaast vinden wij het ook zeer belangrijk dat iedereen die meehelpt een onvergetelijke tijd kan beleven. Geniet dus ondertussen ook van de optredens, loop eens over de markt, eet lekker mee uit onze keukens en leg vooral nieuwe verbindingen voor langdurige contacten. Op deze manier is meehelpen op de Imagine Multi Culti dag het allerleukste.

Onze vrijwilligers worden deel van een gezellig team van mensen. Uiteraard heeft iedere vrijwilliger de voorkeur waar hij/zij zich in gaat zetten. Om dit overzichtelijk te houden hebben wij een aantal categorieën waar mensen nodig zijn. Klik op de categorie die je aanspreekt om jezelf in te zetten.

 

De Imagine Multi Culti dag

Dit jaar gaat het weer gebeuren. Op 7 september 2019 organiseren wij de Imagine Multi Culti dag. Nog even geduld.


Mede mogelijk gemaakt door:

 

Terugblik 2018

Onze vrijwilligers

 • Amal Bensalah

  Amal Bensalah

  Vrijwilligers
 • Chantal Janszen

  Chantal Janszen

  Vrijwilligers
 • Saskia van Gaalen

  Saskia van Gaalen

  Coördinator
 • Ellen Hazebroek

  Ellen Hazebroek

  Coördinator
 • Rob Hazebroek

  Rob Hazebroek

  Coördinator
 • Jap van Nuijs

  Jap van Nuijs

  Coördinator
 • Rhea van Nuijs

  Rhea van Nuijs

  Vrijwilligers