• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Waarom adverteren op deze website


website

Ondernemers, stichtingen, verenigingen en andere mensen die willen adverteren opgelet. Op deze website bieden wij mensen de mogelijkheid om hun product, dienst of service te presenteren aan een groot publiek. Als adverteerder geef je aan ook graag mee te werken aan meer verbinding en minder verdeeldheid in onze mooie samenleving.

Het is erg goedkoop om op onze website te adverteren en je krijgt er ook nog eens veel voor terug. Al vanaf 75 euro heb jij je eigen advertentie op onze site.  Hiervoor krijg je een eigen advertentie pagina op onze website. Voor een voorbeeld kan je hier kijken! Klik op de read more button van de voorbeeld advertentie. De voorbeeldadvertentie opent in een ander tabblad.

Het bereik van je advertentie op onze website!

Als adverteerder heb je veel te maken met het bereik wat wij met onze website en social media gaan halen. Deze website zal veelvuldig opgenomen worden in persberichten, advertenties en op onze flyers. Alleen al aan flyers gaan we dit jaar 30000 exemplaren uitdelen. We zullen veelvuldig in lokale kranten staan en ook menig bedrijf zal ons tonen op hun eigen website.

Wil je bij ons adverteren en kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hier!

De advertentie die je zet zal maanden online staan en geïndexeerd worden door zoekmachines. Tot aan de Imagine Multi Culti dag op 7 september verwachten wij 25000-50000 unieke bezoekers op onze site. Al deze mensen kunnen dus je advertentie bekijken. Na de Imagine Multi Culti dag verwachten wij ook nog duizenden bezoekers.

Wanneer je kiest ook op onze social media te willen verschijnen.

Een meer uitgebreid maar nog steeds goedkoop pakket zorgt ervoor dat jouw advertentie ook gedeeld word op de social media. Dit kan maandelijks en ook wekelijks. Het voordeel is dat jij dit zelf niet hoeft te doen. Wij stellen de frequentie in (je mag zelfs kiezen op welke dag) en dan word jouw advertentie automatisch gepost.

Wil je bij ons adverteren en kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hier!

Op onze social media hebben wij een groot bereik. Dit omdat veel mensen onze postings delen en omdat er veel mensen op onze pagina terecht komen. Dit is dus een echte win win situatie want jouw advertentie wordt op verschillende manieren maandenlang getoond aan onze bezoekers.

Wanneer jouw bedrijf ook zichtbaar wordt op de Imagine Multi Culti dag.

Je kan er uiteraard ook voor kiezen om jouw bedrijf te showen op de Imagine Multi culti dag. Hier verwachten wij 2000+ bezoekers. Een grote groep met vrijwilligers, een hele grote groep met standhouders en verschillende artiesten. Tevens is de pers aanwezig en zijn er amateur fotografen die alles vast leggen. Hierdoor ontstaat er nog extra bereik.

Na afloop van de Imagine Multi culti dag blijft jouw advertentie bestaan.

Wil je bij ons adverteren en kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hier!

Omdat de website online blijft staan en daar boven op gewerkt gaat worden aan een website voor de 2020 editie blijft ook jouw advertentie zichtbaar voor bezoekers. Wij merken dat er veel mensen zijn die terug willen kijken naar de vorige editie. Daardoor komt jouw advertentie nog regelmatig onder de aandacht van onze bezoekers.

Wij kunnen niet aangeven wat het bereik hiervan is maar omdat ook google onze pagina’s indexeert komt jouw bedrijf regelmatig ergens in beeld. Eigenlijk bieden wij een langdurige advertentie campagne voor een zeer schappelijk bedrag van minimaal 75 euro. Voor ons handig en voor jouw advertentie ook. Een echte win win situatie.

Wil je bij ons adverteren en kijken wat de mogelijkheden zijn? Klik hier!


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page