• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more

Wat is de Imagine Multi Culti dag?
In de huidige maatschappij zien we bewoners met een enorme diversiteit aan verschillende culturen. Zij leven door elkaar gemixt in de wijken en buurten. Helaas vaak zonder te beseffen hoe mooi en cultuurrijk hun leefomgeving is. Dit komt doordat iedereen druk is, de verdeling die veroorzaakt word in het nieuws en omdat we vaak verkeerde waardes hangen aan onderlinge verschillen.

7 september vieren wij het leven op de Imagine Multi Culti dag

Op 7 september 2019 willen wij daar een verandering in aanbrengen. Tijdens de Imagine Multi Culti dag is het juist de bedoeling om zoveel als mogelijk verschillende mensen samen te brengen. Mensen die trots zijn op hun cultuur en ondanks de onderlinge verschillen, op zoek zijn naar meer verbinding.

Omdat ieder mens in onze ogen waardevol is, moedigen wij onze bezoekers aan eens te kijken naar de overeenkomsten en daarbij te leren genieten van de onderlinge verschillen. Want wat voor de ene persoon vreemd is blijkt voor een andere persoon gewoon heel normaal te zijn. Wij zijn alleen verleerd om hier van te durven leren.

Tijdens de dag worden onze bezoekers getrakteerd op optredens van diverse artiesten op twee grote podia. Deze artiesten hebben allemaal een verschillende achtergrond en laten graag zien hoe trots ze zijn op hun cultuur. Van Afrikaanse trommels tot een echte Haka en van Nederlandstalig tot swingende muziek uit het Midden Oosten.

Daarnaast zal er in vijf verschillende keukens de hele dag gekookt worden door mensen die graag iets willen laten proeven aan onze bezoekers. 5 verschillende thema’s zodat onze bezoekers zelf kunnen kiezen bij welke cultuur keuken zij aan het einde van de middag een hapje gaan eten. Dit eten is natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

De Imagine Multi culti markt is bij uitstek de plek om cultuur te delen.

Voor de mensen die even de benen willen strekken is er een grote indoor markt aanwezig. Tal van standhouders die zeer enthousiast hun spullen en producten aan u zullen presenteren. Een markt is wat ons betreft de plek om cultuur met elkaar te delen.

De kinderen kunnen zichzelf de hele dag vermaken met het kinderprogramma. Binnen met schmincken, knutselen en kleine workshops. Buiten met springkussens en andere actieve bezigheden. Er is ijs, suikerspin, popcorn en nog veel meer lekkere dingen. Hierdoor hebben de ouders wat meer de vrijheid en hoeven zij enkel op hun eigen vermaak te letten.

De gehele dag wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Zij, willen graag samen met onze bezoekers een geslaagde dag neerzetten. Cultuur beleef je namelijk samen en zij zullen er alles aan doen om onze bezoekers een leuke tijd te bezorgen.

Wat ons betreft gaan we samen het leven vieren op 7 september 2019. De imagine Multi Culti dag is het verbindende evenement waar langdurige vriendschappen en contacten ontstaan.

Zorg dus dat je erbij bent!


Tags: , , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page