• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Wij hebben jullie hulp nodig!Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen?

Inmiddels zijn wij al hard op weg in de organisatie van de Imagine Multi Culti dag, de documentaire en de thema avonden. Enorm leuk en motiverend natuurlijk. Helaas is er een klein probleem ontstaan waar wij jullie hulp heel hard bij nodig hebben.

Wij hebben voor de algehele organisatie van alle dagen en het hoofdevenement een tekort op onze begroting. Ondanks de inspanning van de gemeente en andere partijen zijn wij op zoek naar 5000 euro. Deze zijn nodig zodat wij al onze rekeningen kunnen betalen. Dit is ontstaan omdat wij een beginnend evenement zijn en de startkosten voor het eerste jaar vrij hoog zijn. Volgend jaar en de jaren daarna zal dit aanzienlijk lager zijn.

Willen jullie ons helpen? Dit kan op verschillende manieren en voor iedereen is er een bepaalde mogelijkheid ons te steunen. Bovenal zijn wij enorm geholpen wanneer onze facebookpagina een like krijgt. (Delen mag ook natuurlijk. Daarnaast zou het fijn zijn wanneer dit bericht overal gedeeld kan worden.

Welke hulp kunnen wij echt goed gebruiken!!

Wilt u vriend worden van Stichting Imagine Multi Culti? 

Een vriend van ons helpt ons mee door het doen van een kleine vrijwillige bijdrage. Dit kan 10 euro zijn, 20 euro, 50 euro of meer. Geheel afhankelijk van wat uw eigen wensen zijn. Door vriend te worden steunt u de organisatie van onze evenementen en helpt daardoor met het creëren van meer verbinding, saamhorigheid en vriendschappen. Als tegenprestatie vermelden wij u graag op onze website natuurlijk!!  Klik hier om vriend te worden!! (Daarna graag dit bericht delen uiteraard) 

Wilt u adverteren op de website van Stichting Imagine Multi Culti?

Onze website en onze social media worden druk bezocht door een grote diversiteit aan bezoekers. Allemaal mensen die het leuk vinden meer verbinding te krijgen met andere mensen. Mensen die het leuk vinden om hun sociale kring te vergroten. Adverteerders die liften mee op de groei van de Imagine Multi Culti dag. Het helpt ons enorm en daarbij helpt u uw eigen bedrijf meer bekendheid te krijgen. Adverteren op onze site en social media kan al vanaf 75 euro. Uw advertentie blijft geplaatst staan en zal niet verwijderd worden. Ook niet wanneer wij een nieuw jaar in gaan. Veel bereik, erg goedkoop en goed voor ons allebei. Klik hier om adverteerder te worden. 

Maatschappelijk partner worden van Stichting Imagine Multi Culti!

Wij zijn op zoek naar bedrijven, stichtingen en personen die een maatschappelijk partner willen worden van onze organisatie. U doet dit omdat u uw naam wil verbinden aan hetgeen wij doen en nastreven. Het realiseren van meer verbinding en begrip tussen mensen uit een Multi Culturele samenleving. Door maatschappelijk partner te worden van ons nemen wij uw bedrijf/organisatie mee in onze marketing Campagne en geeft u aan ook te staan voor een inclusieve samenleving. Klik hier om maatschappelijk partner te worden!   (Verschillende pakketen beschikbaar!) 

Wilt u onze sponsor Brochure lezen? Klik hier om die te downloaden! 

 

Samen maken wij meer mogelijk!!

Wij zouden het enorm tof vinden wanneer u ons op de één of andere manier wil gaan helpen. Uw hulp wordt enorm gewaardeerd en wij zullen als tegendienst u graag vermelden op onze website.

Bent u iemand of kent u iemand die ons zou willen helpen? Vanaf 10 € is het mogelijk. Deel dit bericht zo vaak mogelijk zodat wij door kunnen gaan met de organisatie van onze geweldige evenementen. Het zou jammer zijn wanneer wij dit niet gerealiseerd krijgen.

Nogmaals, uw hulp wordt enorm gewaardeerd!!!

Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page