Algemeen Nieuws

Wij maken kans op 5000 euro van de Rotary

Rotary

Helpen jullie mee 5000 euro te winnen?

Klik op een knop of lees eerst het blog!

Ongelofelijk wat een rollercoaster is het toch. Zo begin je 2 jaar geleden als burger initiatief aan de organisatie van een Multi Culturele dag. Inmiddels is er een Culturele Anbi stichting en allemaal blije partijen. Worden we ook nog geselecteerd door de Rotary Nieuwegein om kans te maken op 5000 euro tijdens een benefiet avond van de Rotaryclub Nieuwegein.

Dit bedrag zou bedoeld zijn om volgend jaar de Imagine Multi Culti dag 2020 nog beter te kunnen organiseren. Met 5000 euro extra kunnen we mooi de projecten bekostigen die ons zoveel hoofdbrekens hebben gekost. Het zou een bedrag zijn waardoor wij echt uit de zorgen zouden komen.

De Rotary helpt verbindende initiatieven in Nieuwegein!

Want, bijvoorbeeld het huren van het drinkwater is belangrijk. Er kan bij het terrein geen standpijp geslagen worden dus moeten wij tanks huren. Met deze prijs kunnen wij kijken of er een vast tappunt van water aangesloten kan worden. Dan hoeven wij ook niet iedere keer die tanks te huren.

5000 euro ligt bijna binnen handbereik maar uiteraard moeten wij er wel wat voor doen. Om deze prijs te winnen moeten wij de meeste stemmen binnenhalen zodat de Rotary kan zien dat veel mensen ons initiatief een warm hart toedragen. Wij weten dat natuurlijk al maar nu moet het nog zichtbaar worden voor de Rotary.

Wil je dus dat wij 5000 euro winnen? Dan kan je ons helpen door jouw stem uit te brengen op de speciale wedstrijd van de Rotary. Wij hopen dat iedereen die aanwezig was en/of volgend jaar aanwezig wil zijn gaat stemmen op ons prachtige initiatief. Ook, mag dit bericht zoveel als mogelijk gedeeld worden zodat wij veel bekendheid kunnen krijgen. Helpen jullie mee??

Klik op onderstaande knoppen om op onze initiatief pagina te kijken of om direct te stemmen. Selecteer dan even de Multi Culti dag in het keuzemenu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *