• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Wijknetwerk Batau zuid helpt enorm!


Batau zuid

Wij lopen een beetje achter met alle gebeurtenissen vastleggen op de website. 3 weken geleden zijn wij te gast geweest bij de vergadering van wijknetwerk Batau zuid. Dit was een super motiverende avond en wij zijn blij al deze speciale mensen ontmoet te hebben. Meer weten over dit wijknetwerk? Klik hier!

Na onze presentatie regende het werkelijk ideeën hoe wij zouden kunnen zorgen dat de Imagine Multi Culti dag nog beter konden presenteren. Wij hebben veel aantekeningen gemaakt natuurlijk en gaan al die tips verder uitwerken.

Zij van het wijknetwerk boden bijna hun excuses aan omdat wij niet meer in de wijkkrant konden. Die was namelijk al vol. Ondanks dat wij aangaven dat dit niet erg was werd er hardop gebrainstormd hoe zij dan wel konden helpen.

Zo mooi, er werd besloten om onze flyer mee rond te brengen met de wijkkrant. Bijna 3000 exemplaren werden samen met hun mooie wijkkrant uitgedeeld in de wijk Batau zuid.

Wijknetwerk Batau zuid doet veel voor de inwoners.

Dit was nog niet alles. Zij besloten direct tijdens de vergadering om nog meer voor ons te doen. Zij besloten een keuken te adopteren zodat wij iets meer financiële armslag zouden krijgen.

Hoe mooi is dat, we hebben nu een keuken die mede mogelijk is gemaakt door Batau Zuid. Daar zijn wij natuurlijk supertrots op. Als wederdienst mogen zij die keuken aankleden met vlaggen, banners en/of ander reclame materiaal.

Via dit blog willen wij dit geweldige wijknetwerk van Batau zuid nogmaals bedanken voor hun inzet!! Erg waardevol!

#Imagine.


Tags: , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page