• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more Pre-order het Imagine Multi Culti bier vanaf vandaag! Op vrijdag 16 augustu...read more Vrijwilligerstekort in de horeca, wie helpt ons uit de brand? Horeca toppers ge...read more

Wijkoverleg Galecop adopteert keuken


Wijkoverleg GalecopIedere wijk en/of buurt heeft een eigen wijkplatform. Dit platform bestaat uit inwoners, de wijk coördinator, soms een wethouder en andere belangstellenden. Zo ook in de wijk Galecop. Hier waren wij te gast op 18 juni 2019 om de Imagine Multi Culti dag te promoten. Klik hier om te weten te komen wat een wijkoverleg is.

Het voordeel voor ons was dat de Imagine Multi Culti dag georganiseerd wordt in de wijk Galecop. Het voelde dus als praten in een thuishaven en dat maakte onze presentatie wel makkelijker.

In de wijk Galecop zijn ze heel erg bezig met meer verbinding tussen de bewoners. Samen willen ze problemen oplossen, leuke dingen organiseren en vooral van de wijk Galecop de mooiste wijk van Nieuwegein maken.

Deze wijk is de nieuwste wijk van Nieuwegein.

Zij zijn daarom zeer actief op facebook en op de pagina Nieuwegeinse buurten. Daarnaast hebben zij nu een eigen platform gebouwd online waar zij van alles schrijven over Galecop. https://degalecop.nl/ . Wat ons betreft een leuke zeer informatieve site.

Omdat zij de Imagine Multi Culti dag van harte willen ondersteunen hebben zij besloten om maatschappelijk partner van ons te worden. Niet zomaar een maatschappelijk partner want zij hebben besloten 1 van onze hoofd keukens te adopteren.

Op 7 september is er dus een keuken die mede mogelijk gemaakt is door Stichting Wijkoverleg Galecop. Hoe leuk is dat? Zij doen dit zodat ze reclame kunnen maken over hun fijne wijk en de leuke activiteiten. Daarnaast willen zij heel graag hun nieuwe website onder de aandacht brengen. We hadden hem al een keer genoemd.. maar hier nogmaals.

https://degalecop.nl/

Wij weten zeker dat Wijkoverleg Galecop heel veel bezoekers wil verwelkomen. Dus wat ons betreft kopen jullie allemaal een kaartje. Een toegangsbewijs kost 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Hiervoor heeft u een dag vol met optredens, vermaak, een kinderprogramma, een markt en gezellig samen (gratis) eten tijdens etenstijd.

Klik hier om een kaartje te kopen!


Tags: , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page