• Print
close
Breaking news

Al in de vroege organisatie tot en met de Imagine Multi culti dag zelf zijn wij...read more Samen het leven vieren en genieten van de onderlinge verschillen kan je op vers...read more Sponsor voor T-shirt gezocht! Help je mee? Tijdens de organisatie van de Ima...read more De flyer moet uitgedeeld worden, help je mee? Zo leuk dat wij inmiddels de e...read more Uw hulp is hard nodig!!! Kunnen wij op u rekenen? Inmiddels zijn wij al hard...read more Dames en heren, jongens en meisjes en alle andere belangstellenden. Supertrots,...read more

Wil jij vriend worden?
Hey, jij daar!? Heb jij nog een beetje vriendschap over? Wij zoeken mensen die vriend willen worden van Imagine Multi culti. Wij organiseren een groot evenement wat helemaal in het teken staat van vriendschap. Graag willen wij tijdens de Imagine Multi Culti dag zorgen voor meer verbinding en begrip tussen mensen met verschillende culturen.

Onze vriend vindt dit ook belangrijk. Daarom helpt onze vriend ons mee om dit te kunnen bereiken. Eigenlijk zoeken wij mensen met het besef dat wij zelf moeten zorgen voor een fijne maatschappij.

Vriendschap is samen wat moois organiseren.

Vriend worden doe je door ons een kleine financiële donatie te geven. Wanneer wij veel vrienden vinden zorgt dit ervoor dat wij de Imagine Multi Culti dag nog leuker en beter kunnen organiseren.

Natuurlijk krijg je er ook wat voor terug want voor niets gaat de zon op. Als vriend laten we jou natuurlijk zien op onze website. (Als je dit wilt natuurlijk) Onder de noemer onze vrienden hopen wij een hele lijst aan mensen te tonen. Mensen die graag willen dat er meer verbinding, verbroedering en contact ontstaat tussen alle Multi culturele mensen in onze omgeving.

Daarnaast laten we je naar voren komen op een groot spandoek wat getoond word op de Imagine Multi Culti dag. De vrienden van IMCD zijn: … daar kan jouw naam ook op komen.

Onze vriend zetten wij graag in het zonnetje.

Vriend worden is een bewuste keuze. Je geeft dan aan dat je het leuk vind om te genieten van verschillende culturen. Eigenlijk laat je zien dat je graag over onderlinge verschillen heen wil stappen. Dat je wil leren van hetgeen er anders is zonder jezelf te verliezen in (voor) oordelen.

Samen genieten van heerlijk eten, muziek, een gezellige markt maar vooral van de leuke Multi culturele bezoekers op 7 september. Door deze vriendschap zorg je ervoor dat de dag nog leuker word en tegelijk mede mogelijk gemaakt is door jou!

Wil je vriend worden? Dit kan al vanaf 10 euro. Klik op onderstaande knop om dit mogelijk te maken. Wij hopen op veel vrienden om samen een geweldige dag te beleven!


Tags: , , , , , ,

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page